DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egos Refresh ile saçlar hacimli ve tertemiz

    Egos Refresh ile saçlar hacimli ve tertemiz
    18.10.2018
    A+
    A-

    Saçları çabuk yağlananlar ve saçlarının kısa zamanda hacimli görünmesini isteyenlerin tercihi olan kuru şampuanlar, pratik kullanımları ile kış aylarının vazgeçilmezleri. Özellikle yoğun iş hayatı nedeniyle kısıtlı zamana sahip olanlar, duş almaya gerek duymadan kolaylıkla saçlarına hacim kazandırabiliyor. Egos’un kuru şampuanı Refresh, bir dakikalık kısa sürede saçlara hacim ve hareketlilik katıyor.

    Saçlar, kış mevsiminde sıcaklık değişimlerinden ve hava kirliliğinden hızlıca etkilenebiliyor. Böyle durumlarda saçlar yağlanıyor ve hacmini yitiriyor.

    Saçlarınız çabuk yağlanan bir yapıya sahipse ve üstelik şehir hayatının hızlı yaşam şartlarında zamanınız da kısıtlıysa kuru şampuanlar bu soruna çözüm sağlıyor. Günü kurtarmanız gereken durumlarda yanınızda taşıyacağınız Egos Refresh, bulunduğunuz her ortamda saçınızdaki yağı arındırıyor ve saçınıza hacim kazandırmaya yardımcı oluyor. Üstelik saçta kalıntı bırakmıyor.

    Egos ile bir dakikada saçlar tazeleniyor

    Hoş kokusunun yanı sıra özel formülüyle saçtaki yağı hızla emen ve saçlara hacim kazandıran Refresh, güzelliğine ve saç bakımına düşkün olanların hayatını kolaylaştırıyor. Acıbadem Üniversitesi’nde yapılan araştırmada saçtaki yağın yüzde 90’ını emdiği kanıtlanan Refresh, hacmini kaybetmiş saçlara sadece bir dakikada hareketlilik katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.