DOLAR 32,5372
EURO 34,9263
ALTIN 2439,458
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ekranların en çok konuşulan dizileri belli oldu

    Ekranların en çok konuşulan dizileri belli oldu
    05.06.2018
    A+
    A-
    Televizyon ekranları birbirinden heyecanlı dizilerle ekran yarışını sürdürürken, reyting rekabeti geçtiğimiz ay da kıyasıya devam etti. Dizilerin birbiri ardına final haberleri ise TV sayfalarının en çok konuştuğu başlıklar arasında yer aldı.
    Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, Mayıs ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya incelemesine göre,geçtiğimiz aylarda yaşanan final haberleri izleyicinin ve medyanın gündeminde yer aldı. Mayıs ayının en çok konuşulan yapımı ise Nisan ayında da haber üstünlüğü sağlayan Diriliş Ertuğrul oldu. Dizi 332 haberle yazılı basının en çok konuştuğu yapım oldu.
    Star TV’de yayımlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi,hakkında çıkan 217 haberle listenin ikinci sırasına yerleşti. ATV’nin kült haline gelen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 207 haberle en çok konuşulan üçüncü yapım olurken;Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, 204 yazılı basın haberine konu olarak en çok konuşulan televizyon dizileri sıralamasında dördüncü oldu. ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz ise 187 haberle beşinci sırada yer aldı. En çok konuşulan dizilerin kanalları incelendiğinde ise, Kanal D’den dört, ATV’den iki, Star TV’den iki, FOX, TRT ve Show TV’den ise birer dizi yer aldı.
    Ajans Press’in 1-31 Mayıs tarihleri arasında en çok konuşulan diziler için gerçekleştirdiği medya araştırmasının detaylı haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz;
    DİZİ İSMİ
    KANAL
    HABER ADET
    DİRİLİŞ ERTUĞRUL
    TRT 1
    332
    UFAK TEFEK CİNAYETLER
    STAR TV
    217
    EŞKIYA DÜNYAYA HUKÜMDAR OLMAZ
    ATV
    207
    ÇUKUR
    SHOW TV
    204
    SEN ANLAT KARADENİZ
    ATV
    187
    İSTANBULLU GELİN
    STAR TV
    183
    VATANIM SENSİN
    KANAL D
    170
    ARKA SOKAKLAR
    KANAL D
    145
    YASAK ELMA
    FOX TV
    138
    SİYAH BEYAZ AŞK-ARKA SOKAKLAR
    KANAL D
    123
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.