DOLAR 32,4542
EURO 34,7357
ALTIN 2440,277
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    El emeği sanat eserleri görücüye çıkıyor

    El emeği sanat eserleri görücüye çıkıyor
    11.05.2017
    A+
    A-

    Bugüne kadar birçok önemli etkinliğin merkezi olan Beylikdüzü Migros AVM, bir kez daha sanatseverleri bir araya getiriyor. Ressam ve El Sanatları Eğitimcisi Mübeccel İmamoğlu ve öğrencilerinin hazırladığı eserler 10-19 Mayıs tarihleri arasında görücüye çıkacak.

    Bu yıl 20. yılını kutlayan Beylikdüzü Migros AVM, art arda devam ettiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Yıllardır düzenlediği çeşitli organizasyonlarda misafirlerini ağırlayan Beylikdüzü Migros AVM, bu kez de Beylikdüzü Belediyesi El Sanatları Atölyesi öğrencilerinin yılsonu sergisine ev sahipliği yapacak.

    Açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak
    Beylikdüzü Belediyesi El Sanatları Atölyesi’nde Ressam ve El Sanatları eğitimcisi Mübeccel İmamoğlu’nun ve eğitimlerine katılan kursiyerlerin yeteneklerini ve tüm eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacağı sergi 10 – 19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 10 Mayıs Çarşamba günü Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacak olan açılış sonrası kursiyerler ve ziyaretçiler adına bir kokteyl düzenlenecek.

    El emeği birçok eser sergilenecek
    Beylikdüzü Migros AVM’nin giriş katında bulunan sergi ve etkinlik alanında 9 gün boyunca konuklarını ağırlayacak olan sergide öğrencilerin becerilerini konuşturduğu, el emeği eserler görücüye çıkacak. Bu eserler arasında çeşitli teknikler kullanılarak üretilen 3 boyutlu kabartmalı figürler, biblolar, birbirinden şık el yapımı süs eşyaları, tablolar, manzara resimleri, deri ve taş süslemeleri gibi özel çalışmalar sergilenecek.

    Yıllardır Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde el sanatları kursları veren Ressam ve El Sanatları eğitimcisi Mübeccel İmamoğlu, birçok farklı teknik kullanılarak hazırlanan eserleri görmek isteyen tüm sanatseverleri sergiye davet etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.