DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elite World Hotels’den serinleten lezzetler

    Elite World Hotels’den serinleten lezzetler
    02.07.2018
    A+
    A-

    Her ay birbirinden farklı konseptlerdeki etkinliklerle misafirlerini buluşturan Elite World Hotels, bu kez de bünyesindeki Coffee Company’lerde Temmuz ayı boyunca ‘Limonata Günleri’, Ağustos ayı boyunca da ‘Smoothie Günleri’ düzenleyecek.

    Kana kana limonata

    Yaz aylarının vazgeçilmez içeceklerinden limonatayı, “Limonata Günleri” kapsamında farklı tatlarda denemek mümkün olacak. Geleneksel ev yapımı limonatanın yanı sıra farklı meyvelerle tatlandırılmış limonata çeşitleri, Coffee Company’lerde beğeniye sunulacak. ‘Limonata Günleri’nde, Geleneksel Limonata, Kivili Limonata, Çilekli Limonata, Mangolu Limonata, Yaz Meyveli Limonata sunulacak seçeneklerden sadece bir kaçı olacak. Elite World Hotels şefleri tarafından hazırlanan limonatalar, yazın en sıcak günlerinde 31 Temmuz tarihine kadar lezzet tutkunları ile buluşacak.

    Sıcak yaz günlerinin favorisi

    Sağlık deposu meyve veya sebzeleri lezzetli ve eğlenceli bir hale getiren smoothieler, Ağustos ayı boyunca Elite World Hotels bünyesindeki Coffee Company’lerde misafirlere sunulacak. Her içişte vücuda canlılık ve zindelik veren smoothieler, rengarenk görüntüleriyle de herkesi cezp ediyor. Coffee Company’lerde düzenlenecek Smoothie Günleri’nde, Portakallı C-moothieKivi Detoks SmoothieYemyeşil SmoothieElmalı SmoothieTatlı’msı Smoothie gibi birçok farklı tat yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.