DOLAR 32,5502
EURO 34,8966
ALTIN 2435,369
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Akvaryum nisan ayında Dünya Penguenler Gününü kutluyor

    Emaar Akvaryum nisan ayında Dünya Penguenler Gününü kutluyor
    01.04.2019
    A+
    A-
    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 25 Nisan Dünya Penguenler Günü’nü nisan ayı boyunca hafta sonları düzenleyeceği eğitici ve eğlenceli etkinlikler ile kutluyor. Humboldt Penguen’lerinin az bilinen yaşamlarını uzmanların sunumuyla keşfedecek çocuklar, dilerlerse penguenlerin beslenme seansına da uzmanlarla birlikte eşlik edebilecekler.
    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’da bulunan Emaar Akvaryum, Dünya Penguenler Günü’nün de kutlandığı nisan ayı süresince her hafta sonu çocukları, eğitici ve eğlendirici etkinlik serisiyle buluşturacak. Penguen temalı çocuk atölyeleri, uzmanlar tarafından yapılacak penguenler ile ilgili eğitici sunumlar, boyama etkinlikleri, maskotlar, oyunlar ve sürpriz hediyelerle çocuk ziyaretçiler Emaar Akvaryum’da eğlenirken öğrenecek.
    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, doğada nesli tükenme tehlikesi altındaki türlerin neslinin devamlılığının sağlanmak üzere yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Dubai’deki akvaryumda dünyaya gelen 7 adet Humboldt Penguen’ine de ev sahipliği yapıyor. Dünya Penguenler Günü kapsamında ziyaretçiler, bu özel canlıların az bilenen yaşamları, doğada yaşadıkları zorlukları uzmanlar tarafından dinleme ve nisan ayı itibariyle yine uzmanlar eşliğinde Humboldt Penguen’lerinin beslenme seanslarına* katılma fırsatı bulacaklar.
    Emaar Akvaryum, Humboldt penguenlerinin yanı sıra 200’e yakın canlı türü, 20 binden fazla su canlısı ve vatozlar arasında şnorkel ile yüzebilme fırsatı ile geçtiğimiz aylarda akvaryumda dünyaya gelen yavru timsahlarıyla ziyaretçilerine gizemli sualtı dünyasının kapılarını aralıyor.
    *Humboldt Penguen’leri beslenme seansı her gün 12.00 ve 16.00’da yapılmaktadır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.