DOLAR 32,5518
EURO 34,9283
ALTIN 2444,645
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar AVM’de gerçekleşen Vogue Fall Escape partisine Gökçe Bahadır’ın sahne performansı damga vurdu

    Emaar AVM’de gerçekleşen Vogue Fall Escape partisine Gökçe Bahadır’ın sahne performansı damga vurdu
    19.10.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM, 19-29 Ekim tarileri arası ev sahipliği yapacağı VOGUE Türkiye Moda Günleri’nin açılış partisinde ünlü isimleri bir araya getirdi. VOGUE Fall Escape Parti’sine moda ve cemiyet dünyasından birçok isim katılırken, ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın tek şarkılık sahne performansı geceye damgasını vurdu.

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM, VOGUE Türkiye Moda Günleri kapsamında gerçekleştirilen VOGUE Fall Escape Parti’sine ev sahipliği yaptı. Moda ve cemiyet dünyasının katılımıyla gerçekleşen partide konuklar Aykut Gürel & Friends’in performasıyla keyifli anlar yaşarken gecenin sürprizi ise ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın performansı oldu. Bahadır, oyunculukta olduğu gibi sahnedeki harika performansıyla da davetlilerinden tam not aldı. Partiye katılan isimler arasında Gökçe Bahadır’ın yanı sıra, Şirin Ediger, Şansım Adalı, Nergis Kumbasar, Mine Kalpakçıoğlu, Elif Edes, Gizem Girav, Özge Sayman ve Almila Ada da vardı.

    Moda’nın kalbi Emaar’da atıyor!

    Emaar AVM, VOGUE Türkiye Moda Günleri kapsamında bir de defileye ev sahipliği yapacak. 20 Ekim Cumartesi Vakko ve Galeries Lafayette’in Sonbahar-Kış kreasyonlarını tanıtacağı defilenin de sürpriz bir konuğu olacak. Ünlü manken ve sunucu Tülin Şahin, Galeries Lafayette için podyumda boy gösterecek.

    İstanbul’un en lüks alışveriş merkezi olan Emaar AVM’deki birçok marka, çeşitli aktivite ve indirimlerle Ekim sonuna kadar VOGUE Türkiye Moda Günleri’ne dahil olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.