DOLAR 32,5572
EURO 34,981
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Eğlence 23 Nisan coşkusunu dörde katlıyor

    Emaar Eğlence 23 Nisan coşkusunu dörde katlıyor
    15.04.2019
    A+
    A-
    İstanbul’un en gözde eğlence merkezleri Emaar Akvaryum, VR ROOM, Kaydırax ve FunLab’ı bünyesinde bulunduran Emaar Eğlence, 23 Nisan coşkusunu özel aktivite paketiyle dörde katlıyor.
    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’da bulunan Emaar Eğlence, birbirinden farklı etkinlik seçeneği sunan eğlence paketiyle*, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor. Ziyaretçiler, eğlence paketinde yer alan Emaar Akvaryum’da 20 bin deniz canlısı ile sualtının gizemli dünyasını keşfederken, VR ROOM’da en iyi görüntü kalitesi ve en yeni teknoloji ile sanal gerçeklik macerasına atılacak. 30 metre uzunluğundaki dev kaydırak Kaydırax ile alışveriş merkezinin en üst katından en alt katına kadar adrenalin dolu bir yolculuk yaparken FunLab’ın geniş oyun çeşitliliğiyle heyecanı doruklarda yaşayacak.
    Sualtının gizemli dünyası Emaar Akvaryum’da
    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 200’ün üzerinde 20 bin deniz ve kara canlısına ev sahipliği yapıyor. Dünya Penguenler Günü’nün de kutlandığı Nisan ayı boyunca her hafta sonu düzenlenen penguen temalı eğitici ve eğlendirici etkinliklerin yanı sıra canlıların beslenme saatini izleme fırsatı sunan Emaar Akvaryum, dilerseniz 270 derece açıyla deniz canlılarının gözlemlenebildiği akrilik tünelde dilerseniz de uzmanlar eşliğinde yapacağınız şnorkelle yüzme veya dalış ile vatozlar, gitar köpekbalıkları ve binlerce deniz canlı arasında özel bir yolculuğa çıkma fırsatını sunuyor.
    Heyecan, macera ve aksiyonun adresi Emaar Eğlence
    Emaar Akvaryum’un yanı sıra eğlencenin yeni trendi sanal gerçeklik oyunları en iyi görüntü kalitesi ve en fazla oyun seçeneğiyle VR ROOM, 30 metre uzunluğunda 14 metre yüksekliğiyle Türkiye’nin en uzun kapalı alan kaydırağı olan Kaydırax ve tüm yaş gruplarına uygun soft play, basketbol, mini bowling, air hokey, bilgisayar oyunları, lazer tag ve daha birçok oyun seçeneği sunan FunLab da Emaar eğlence paketinde yer alıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayan Emaar Eğlence, aile boyu eğlencenin adresi oluyor.
    *Nisan ayı boyunca geçerli olacak Emaar Akvaryum, VR ROOM, Kaydırax ve FunLab’ın yer aldığı 4’lü eğlence paketi 125TL, Emaar Akvaryum ve FunLab’ın yer aldığı 2’li eğlence paketi ise 90TL’dir.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.