DOLAR 32,5916
EURO 35,0051
ALTIN 2453,896
BIST 9791,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Hayal Kahvesi Jabbar’la çoşacak

    Emaar Hayal Kahvesi Jabbar’la çoşacak
    19.09.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi, 28 Eylül akşamı Jabbar’ı konuk ediyor.

    450 mağazası, büyük kapalı akvaryumu ve 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sinemasıyla İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi,yaz boyunca birbirinden değerli sanatçıları sahnesinde ağırladı. Sonbaharda da canlı performanslarıyla sevilen sanatçıları dinleyicilerle buluşturmaya devam eden Hayal Kahvesi, 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 22.00’da son zamanların popüler ismi Jabbar’ı ağırlayacak.

    İlk solo albümü ‘’Yenileme’’yi 2018 yılında yayımlayan Jabbar, Türkiye’de pop müziği kendine has tarzıyla yeniden yorumlayarak kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Jabbar, Emaar Hayal Kahvesi sahnesinde Cesaretsizce Olmuyor, Gel Desem ve Sen Varsın Yine gibi çok beğenilen ve milyonlarca dinlenmeye ulaşan şarkılarını müzikseverler ile buluşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.