DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Mall Hair Weekend ile sıra dışı bir hafta sonuna hazırlanıyor

    Emaar Mall Hair Weekend ile sıra dışı bir hafta sonuna hazırlanıyor
    01.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, birbirinden ilgi çekici etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. 9 – 10 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Hair Weekend’te, Mall ziyaretçileri, saç ve saça dair farklı deneyimler yaşama şansı bulacak. Bengü, Burcu Esmersoy gibi isimlerin yanı sıra ünlülerin kuaförleri ve sevilen influencerlar heyecanla beklenen Hair Weekend için Emaar Mall’da bir araya gelecek.

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, 9 – 10 Mart tarihlerinde gerçekleşecek sıra dışı ve çok keyifli bir hafta sonuna ev sahipliği yapacak. Emaar Mall, iki gün boyunca saç bakımı ve analizleri, bakım ürünleri, parti, davet, gelin saçları ve 2019 trendlerine yönelik sohbetlerin yanı sıra yeni trend; “kendi tacını kendin yap” alanları, rengarenk peruk denemeleri, festival saçı uygulamaları, saç renklendirmeleri gibi birçok deneyim alanları, çeşitli atölyeler ve saç tasarım defilesiyle ziyaretçilerine dolu dolu ve keyifli bir hafta sonu sunacak.

    Bengü ve Burcu Esmersoy gibi ünlü isimlerin yanı sıra ünlülerin kuaförleri ve sosyal medya dünyasının sevilen isimleri katılımcılara saç ve saça dair ipuçları verecek. Ayrıca dileyen katılımcılar, saçlarını ünlü kuaförlerin eline emanet etme şansı da bulacak.

    Emaar Mall’da 9 Mart Cumartesi günü 14.00’da başlayacak olan Hair Weekend, Pazar günü 17.00’a kadar sürecek. Etkinliğin kapanış sürprizi ise merakla beklenen saç tasarım defilesi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.