DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Mall Hair Weekend’de Bengü rüzgarı

    Emaar Mall Hair Weekend’de Bengü rüzgarı
    11.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’un ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye’nin en kapsamlı saç festivali ‘Hair Weekend’ ikinci gününde Bengü’yü ağırladı. Ünlü popçunun saç bakımı ile ilgili rutinlerini paylaştığı söyleşinin ardından Itır Esen’in de katıldığı saç tasarım defilesi, ziyaretçilere renkli ve keyifli anlar yaşattı.

    Emaar Mall’un ‘Bu Mart Kendine İyi Bak’ konseptiyle gerçekleştirdiği ‘Hair Weekend’, ikinci gününde sevilen ses sanatçısı Bengü’yü ağırladı. Sevenleriyle bu kez farklı bir içerikle buluşan Bengü, saç sanatçısı Cemil İrez moderatörlüğünde saç bakım rutininden bahsederek hayranlarına güzel ve bakımlı saçlara sahip olmanın ipuçlarını verdi.

    Bununla birlikte bu yılın davet saçları ve trendlerini anlatan saç sanatçısı Önder Tiryaki, sahnede yaptığı parti saçı modeli ile Mall ziyaretçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

    Hair Weekend aynı zamanda 2019 saç trendlerinin sergilendiği saç tasarım defilesine de ev sahipliği yaptı. Defilenin sürpriz ismi ise son günlerin en ilgi çeken isimlerinden biri olan genç model Itır Esen oldu.

    Türkiye’nin en kapsamlı saç festivali olan Hair Weekend, iki gün boyunca dopdolu bir programla binlerce Mall ziyaretçisine, keyifli ve bilgilendirici bir hafta sonu yaşattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.