DOLAR 32,4468
EURO 34,7437
ALTIN 2437,117
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Mall Hair Weekend’in ilk gününde Burcu Esmersoy’u ağırladı

    Emaar Mall Hair Weekend’in ilk gününde Burcu Esmersoy’u ağırladı
    10.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’un ‘Bu Mart Kendine İyi Bak’ konseptiyle gerçekleştirdiği Türkiye’nin en kapsamlı saç festivali ‘Hair Weekend’ heyecan dolu aktivitelerle başladı. Saça dair birçok aktivitenin gerçekleştiği Hair Weekend katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

    Türkiye’nin en kapsamlı saç festivali ‘Hair Weekend’in ilk gününe televizyon dünyası ve podyumların ünlü ismi Burcu Esmersoy damga vurgu. Makyaj sanatçısı Fezi Alun moderatörlüğünde gerçekleştirilen sohbete katılan Esmersoy, Emaar Mall ziyaretçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

    Ayrıca gelinlik saç modellerinden parti ve davet saçlarına, bu yılın saç renginden kesimine kadar trend birçok bilginin paylaşıldığı etkinliğin ilk gününe; Sabit Akkaya, Ahmet Çoban, Erdem Gül gibi birçok ünlü kuaför ve influencer da katılım gösterdi. Bununla birlikte Ashley Joy’un kurucusu Aslı Şen, Hair Weekend’e eşlik ederek kendi marka standında katılımcılarla keyifli vakit geçirdi.

    Hair Weekend, ikinci gününde yine saçla ilgili birbirinden keyifli aktivitelerinin yanı sıra Itır Esen’in katılacağı saç tasarım defilesi ve pop müziğin sevilen ismi Bengü’yü ağırlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.