DOLAR 32,5666
EURO 34,9958
ALTIN 2447,89
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Mall Wellness Fest ile sağlık ve enerji dolu bir hafta sonu sunuyor

    Emaar Mall Wellness Fest ile sağlık ve enerji dolu bir hafta sonu sunuyor
    14.03.2019
    A+
    A-

    Emaar Mall, ‘Bu Mart Kendine İyi Bak” konseptiyle gerçekleştirdiği etkinlik serisine bir yenisini daha ekliyor. 16 – 17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Wellness Fest, sağlıklı atıştırmalık tarifleri, beslenme tüyoları, organik pazarlar ve çeşitli atölye çalışmalarıyla ziyaretçilere keyif ve sağlık dolu bir hafta sonu yaşatacak. Dilara Koçak ve Hazer Armani Wellness Fest kapsamında Mall ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall,16 – 17 Mart tarihlerinde sağlıklı yaşam tutkunlaı ve meraklılarının heyecanla beklediği Wellness Fest’e ev sahipliği yapacak. İki gün boyunca sürecek ve sağlıklı çikolata yapımı, detoks içecek atölyeleri, tadım etkinlikleri, organik pazarlar, arındırıcı zen house ve sağlıklı yaşama dair birçok aktivitenin yer alacağı festivalde, katılımcılar merak ettikleri konularla ilgili sağlıklı bilgiyi ilk kaynaktan alma fırsatı bulacak.

    ‘Bu Mart Kendine İyi Bak’ konseptiyle düzenlenen Wellness Fest, konukları arasında Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak ve ünlü şef Hazer Armani de yer alacak. 16 Mart Cumartesi ‘Gülümseten Atıştırmalıklar’ ile Dilara Koçak, 17 Mart Pazar ise ‘Sağlıklı Atıştırmalıklar’ çalışmasıyla da Hazer Armani, Mall ziyaretçileri ile bir araya gelerek sağlıklı atıştırmalık tarifler ve beslenme konusunda tüyolar verecek.

    Emaar Mall’da 16 Mart Cumartesi günü 12.00’da başlayacak olan Wellness Fest, pazar günü 20.30’a kadar sürecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.