DOLAR 32,5892
EURO 35,0414
ALTIN 2459,629
BIST 9860,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    EMEA bölgesindeki en iyi Popeyes Türkiye’de

    EMEA bölgesindeki en iyi Popeyes Türkiye’de
    15.11.2019
    A+
    A-

    TAB Gıda çatısı altında, Antalya Havalimanı Terminal 1’de hizmet veren Popeyes®, EMEA bölgesindeki tüm Popeyes® restoranları arasında “Gold Plate Award” ve “Top Operator Award” ödüllerine sahip olan tek restoran oldu.

    Türkiye hızlı servis restoran zinciri sektör lideri TAB Gıda çatısı altında hizmet sunan Popeyes®, Antalya Havalimanı Terminal 1’de hizmet veren restoranıyla EMEA bölgesindeki tüm Popeyes® restoranları arasında yapılan değerlendirme sonucu, operasyonel mükemmeliyeti standartlarını en yüksek seviyede gerçekleştirerek “Gold Plate Award” , Popeyes markasını en iyi işleten franchise olarak “Top Operator Award” ödüllerinin sahibi oldu.

    Her yıl Popeyes Global tarafından düzenlenen ve en başarılı restoranların katıldığı “Gold Plate Awards for Operational Excellence During 2019″ sonuçları açıklandı. Buna göre TAB Gıda’nın Antalya Havalimanı Terminal 1’de hizmet veren Popeyes® restoranı birinci seçilerek “Gold Plate Award” ve “Top Operator Award” ödüllerine layık görüldü.

    Bu yıl toplam 300 restoran seçilen Popeyes® Türkiye, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. TAB Gıda bünyesinde 2007 yılından bu yana hizmet veren Popeyes®, bugün Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış 200’den fazla restoranıyla sektöründe liderliğini sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.