DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eminevim Gayrimenkul Geliştirme hız kesmiyor

    Eminevim Gayrimenkul Geliştirme hız kesmiyor
    09.10.2018
    A+
    A-

    Finansal piyasalardaki hareketliliğin küresel düzeydeki gelişmelerden doğrudan etkilendiği bu zorlu dönemde, Eminevim Gayrimenkul Geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

    Bir çok inşaat projesinin durdurulduğu bu günlerde başta İstanbul Kurtköy’de yer alan Otel ve Erzurum Kervansaray Yıldızkent projesi olmak üzere; hemen her bölgedeki inşaatları devam ettiriyor.

    Finansal piyasalardaki hareketliliğin küresel düzeydeki gelişmelerden doğrudan etkilendiği bu zorlu dönemde en güvenilir yatırım araçları arasında gayrimenkul tercihi hiç kuşkusuz ilk sıralardaki yerini alıyor.

    Başta Eminevim olmak üzere pek çok şirketi bünyesinde barındıran Emin Grup iştiraklerinden Eminevim Gayrımenkul Geliştirme İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde tasarladığı projeleri ve adeta rüya gibi yaşam alanları ile de dikkati çekiyor.

    İnşaat sektöründe örnek olacak, insan ve çevre odaklı projeler ile ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefleyen Eminevim Gayrimenkul Geliştirme, ekonomide ve piyasada yaşanan dalgalanmalara rağmen başta İstanbul olmak üzere hemen her bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

    Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul merkezli şirketin üretilen değerleri yurtiçinde ve yurtdışında bulunan projelere yansıttıklarını dile getirdi. Emin Grup’un; Eminevim ve Emin Otomotiv markaları ile insanları faizsiz bir yöntemle ev ve otomobil sahibi yaparken bir yandan da diğer grup şirketleriyle farklı ihtiyaçlara farklı çözümler sunduğunu belirtti.

    Emin Üstün; “Dün ve bugün olduğu gibi, yarın da ülkemiz insanının ihtiyacı olan kaliteli yaşam alanları ve ticari projeleri üreteceğiz. İnsan ve çevreye saygılı olarak, yüksek güvenlikli şartlarda üretecek ve ekonomimizin katma değer üreten en büyük markalarından biri olma hedefi ile yolumuza devam edeceğiz,” diye konuştu.

    Emin Üstün, yaptığı açıklamada; “1991 yılından itibaren Türkiye’de faizsiz konut ve otomobil sahibi olmanın yolunu açan Emin Grup’a bağlı şirketimiz, bilgi birikimi ve piyasa tecrübesi ile geçmişten bu güne dek sosyal yaşam ve ticari inşaat alanları üretmiş olup, sektördeki gelişmelere bağlı olarak ilerlemesini devam ettirmektedir. Milli bir kalkınma modeli Elbirliği Sistemi’ni, konuttan diğer sektörlere taşıyarak geliştireceğiz. İhtiyaç olan her bölgede yüksek kalite ve geniş bir vizyon ile projeler yapmaktayız. Hayatı kolaylaştıran, yaşama değer katan ve mali olarak tüm vatandaşlarımıza hitap edebilecek inşaat projeleri üretmekteyiz,” sözlerine yer verdi.

    Emin Üstün, şöyle devam etti; “Sürekli gelişen dinamik bir yapıya sahip inşaat sektörünün gerekliliklerini, malzeme-yapı ve kalite planlamalarını, teslim süreçlerini müşterilerimizin hiçbir problem yaşamayacağı şekilde dizayn ediyor, dürüstlük ilkemizden asla taviz vermiyoruz. Üretilen konutlarımızın ve diğer projelerinde satışında temel prensip olarak faizsiz satış anlayışıyla hareket etmekteyiz.”

    İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde kendi projelerini tasarlayan Eminevim Gayrimenkul Geliştirme, Emin Grup güvencesiyle ev sahibi yapıyor. Ahenk İstanbul, Kadıköy Göztepe, Kocaali Nefes, 5Yüz60 Kurtköy ve Kervansaray Yıldızkent – Erzurum gibi birbirinden prestijli ve eşsiz projeler uygun ödeme koşulları ile sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.