DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emsa jeneratör Eskişehir’de

    Emsa jeneratör Eskişehir’de

    1977 yılında kurulan Emsa Jeneratör Türkiye’nin ilk alternatör üreten firmasıdır. 1982 yılı itibariyle jeneratör üretimine başlayan Emsa, hali hazırda dizel jeneratörler, aydınlatma kuleleri ve portatif jeneratör üretmektedir.

    Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 Milyon Dolar yatırımla 30.000 m² alanda üretime başlayacak olan yeni ve son teknoloji ile donatılmış, çevreye duyarlı tesisleriyle 2016 yılı itibariyle toplam üretim kapasitesini 5 kat artıracak olan Emsa Jeneratör ürün gamını da daha verimli, geniş ve teknolojik yatırımlarla daha modern ve kullanıcı dostu hale getirmek için çalışmalar sürdürüyor.

    Bu çerçevede Turkcell ile ortak geliştirilen bir proje ile şimdi tüm Emsa ürünleri, üretim sırasında ürünün içine yerleştirilen bir sim kart sayesinde, uzman teknisyenler tarafından 1 yıl boyunca “ÜCRETSİZ” ve online olarak uzaktan takip edilebiliyor.

    Bu sistemle cihazın yeri ve durumu ile ilgili tüm bilgilere anlık olarak erişim mümkün. Aynı zamanda jeneratörlerin yaklaşan bakımları müşteriye haber verilebiliyor, erken teşhis ile oluşabilecek arızalar önceden tespit edilerek anında müşteri bilgilendirilerek müdahale ediliyor. Ayrıca bu yöntem akaryakıt istasyonları, marketler vb zincir uygulamalarda tüm zincirin uzaktan test edilmesine, olası hataların uzaktan yeniden başlatılabilmesine ve yönetilmesine de imkan sağlıyor. Bu uygulama hızlı müdahale ile servis sürecini azaltırken, gerekmeyen servis ziyaretlerini de ortadan kaldırıyor ve servis maliyetlerini en aza indirerek müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkartılması hedefleniyor.

    Üstelik müşteri talep ettiği takdirde bu hizmetten jeneratörün ömrü boyunca faydalanabilmekte.

    2015 yılının ilk sekiz ayında, toplam cirosu geçen yılın %60 üzerinde gerçekleşen Emsa Jeneratör ihracat yaptığı ülke sayısını 2014’e göre %26 artırarak 78 ülkeye çıkartmıştır. Buna ek olarak, yeni üretim yatırımı ve açılan bölge ofisleriyle beraber toplam istihdam geçen yılın aynı dönemine göre %30 oranında artmıştır.

    2016’da yeni ihraç pazarlarına girmek, en az 5 ülkede yurtdışı satış ofisleri açmak ve yurtiçinde belirlenen illerde yetkili satıcı sayısını artırmak hedefleriyle ilerlemektedir.

    7-2500 kVa kapasite aralıklarında dizel jeneratör üreten Emsa jeneratör 2015 yılında gerçekleştirdiği birbirinden özel senkron proje uygulamalarına 2016 yılında da devam ederken, hem enerji santralleri, bankalar, akaryakıt istasyonları, hastaneler, gıda zincirleri vb. çok farklı sektörlerdeki büyük zincirlere hitap etmekte, hem de yenilenebilir ve temiz enerji kaynakları sağlamak yönünde çalışmalarını hızlandırmayı hedeflemektedir.

    Jeneratör sektörünü değerlendirmemiz gerekirse son yıllarda en önemli sorun fazlaca fiyat odaklı bir yapının oluşmasıdır. Farklılaşamayan ürün yapısı, merdiven altı üreticilerin kalitesiz ürünleri ve Çin’den ithal edilen ürünlerin oluşturduğu genel fiyat baskısı, yine bu kesimlerin TSE , ISO vb kalite belgelerine sahip olmaksızın bu ürünleri satabiliyor olmaları ve kalitesiz bu ürünlerin pazara girmesinin önünde yasal bir engel olmamasıdır. Tüm bunlara bağlı olarak, pazarın genelinde, satış sonrasında servis kalitesi ve kalitesiz ürünlerden kaynaklanan son kullanıcı problemleri düzenli olarak birbirini tetikler hale gelmiştir.

    Emsa jeneratör olarak bizim en birincil önceliğimiz koşulsuz müşteri mutluluğudur. Bunu da ürün ve hizmetlerimizi, üretimden müşterimize ulaşana kadar ve sonrasında satış sonrası bütün bu süreçler boyunca sürekli pozitif yönde farklılaştırarak ve geliştirerek gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.