DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emsan’dan 2498 TL’ye Mutlu Başlangıç Seti

    Emsan’dan 2498 TL’ye Mutlu Başlangıç Seti
    23.11.2017
    A+
    A-

    Seçeceğiniz 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal kaşık bıçak seti,6 kişilik kahvaltı takımı ve 17 parça çeyiz seti ile kendi Mutlu Başlangıç Setinize sadece 2498 TL’ye veya 231 TL x 12 taksitle sahip olabilirsiniz. Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit, hafta sonuna özel ücretsiz kargo ve 14 gün içinde iade fırsatı da sunuluyor.
    REKLAM FİLMİNDE MURAT YILDIRIM VE EŞİ İMAN OYNUYOR
    Emsan’ın reklam filminde Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani oynuyor.   Filmde eve yeni gelen Murat Yıldırım, salon masasının tabaklar ve tencerelerle dolu olduğunu görüyor. İlk etapta ürün fiyatlarının yüksek olduğunu düşünen Yıldırım, eşinin harcadığı parayı ve ürünlerin Emsan marka olduğunu duyunca rahatlıyor. İkilinin mutluluğu da Emsan Mutlu Başlangıçlar Paketi sayesinde daha da artıyor. Yönetmenliğini Hakan Yonat’ın üstlendiği film, Polifoni İstanbul imzası taşıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.