DOLAR 32,465
EURO 34,699
ALTIN 2435,522
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En eğlenceli Babalar Günü filmleri Sony Channel’da

    En eğlenceli Babalar Günü filmleri Sony Channel’da
    17.06.2017
    A+
    A-

    Tüm zamanların en iyi aktörlerinden, Oscar’lı Robert De Niro’nun başrolünde yer aldığı Zor Baba (Meet the Parents) serisi hafta sonunda Sony Channel ekranlarında olacak!

    Usta aktör Robert De Niro’nun yanı sıra Dustin Hoffman, Barbara Streisand, Ben Stiller, Owen Wilson, Jessica Alba gibi ünlü Hollywood yıldızlarının da rol aldığı Zor Baba serisi, babalarıyla birlikte bol kahkahalı ve keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenleri şifresiz olarak Sony Channel ekranlarında bekliyor.

    Sony Channel, Cumartesi ve Pazar yayınlanacak Zor Baba üçlemesiyle sadece Pazar günü değil tüm hafta sonu babalarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyenleri ekran başına davet ediyor. 1 milyar doları aşan hasılatıyla izlenme rekorları kıran ve Robert De Niro’nun rol aldığı ilk komedi filmlerinden biri olan Zor Baba serisinin üç filmi de Babalar Günü’nde ve öncesinde Sony Channel ekranlarına şifresiz olarak geliyor. Oscar’lı aktör Robert De Niro’ya 2001 yılında Altın Küre Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu adaylığı getiren serinin ilk filmi Zor Baba (Meet the Parents), erkek hemşire Greg’in (Ben Stiller) kız arkadaşı Pam’in (Teri Polo) ailesiyle tanışma macerasını birbirinden komik olaylarla anlatıyor.

    Zor Baba 2 ve 3 de Babalar Günü’nde!

    Serinin ikinci filmi olan Zor Baba 2’de (Meet the Fockers) Greg (Ben Stiller) artık sevdiği kadın Pam ile nişanlanmıştır. Evlilik hazırlığı yapan çifti bu defa Greg’in ailesiyle Pam’in ailesini tanıştırma macerası beklemektedir. Bu filmde usta oyuncu Robert De Niro’ya muhteşem oyunculuklarıyla Dustin Hoffman ve Barbara Streisand, Pam’in ailesi olarak eşlik ediyor.
    Greg ve Pam’in ailelerinin birbirleriyle tanışmalarını aktaran Zor Baba 3’te ise, Pam ve Greg’in evliliklerinin onuncu yılında çiftin başına gelen komik olaylar aktarılıyor.

    Zor Baba (Meet the Parents) 17 Haziran Cumartesi günü 20.00’de babalarıyla kahkahası bol, keyifli bir film izlemek isteyenleri Sony Channel ekranlarına davet ediyor. Serinin ikinci filmi Zor Baba 2 (Meet the Fockers) 18 Haziran Pazar günü saat 10.30’da yayınlanacak. Serinin üçüncü ve son filmi Zor Baba 3 de (Little Fockers) aynı gün saat 20.00’de kahkaha tufanını ekranlara taşıyacak. Üç film de Türkçe dublajlı olarak yayınlanıyor.

    Eğlence hafta sonu Sony Channel’da devam ediyor

    Zor Baba üçlemesinin yanı sıra Altın Gol, Afacanlar Kampta ve Karavanda Eğlence filmleri de Babalar Günü’nde Sony Channel ekranlarında yerini alıyor.

    18 Haziran Pazar günü saat 07:30’da ve 12:10’da yayınlanacak olan animasyon türündeki Altın Gol, neredeyse tüm zamanını langırt oynayarak geçiren Amadeo’nun yaşadığı kasabayı, küçük langırt oyuncularının yardımıyla kurtarma macerasını konu alıyor.

    “Babalar Yuvası”nın iki kafadar babası Phil ve Charlie, kahkahaya doymak isteyenleri Sony Channel ekranlarına bekliyor. Afacanlar Kampta 18 Haziran Pazar günü saat 08:55’te izleyicisiyle buluşuyor.

    18 Haziran Pazar günü saat 18:15’te Sony Channel ekranlarında yayınlanacak bir diğer komedi filmi ise Karavanda Eğlence. Başrolünde ünlü oyuncu Robin Williams’ın yer aldığı film, karavanlarıyla yaz tatiline çıkan ve başlarına komik olayların geldiği bir ailenin hikayesini anlatıyor.

    Sony Channel frekans bilgileri: Türksat 3A 11558, D-Smart 98. Kanal, Tivibu 203. Kanal, Teledünya 256. Kanal, Turkcell TV 94. Kanal

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.