DOLAR 32,5696
EURO 34,9084
ALTIN 2427,402
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En güzel mevsiminde Baltıklar’ı keşfedin

    En güzel mevsiminde Baltıklar’ı keşfedin
    18.07.2017
    A+
    A-

    Baltık Başkentleri gemi seyahatleri, gemi seyahatinde farklı rotalar keşfetmek hedefinde olan seyahat severlerin ilk tercihi konumunda. Bunun en önemli sebebi, hiç şüphesiz Kuzey Avrupa coğrafyasının ve Rusya’nın en güzel şehirlerinin görülüyor olması. Parkları, eğlencesi ve yemekleri ile Danimarka’nın Kopenhag şehri, Finlandiya’nın başkenti Helsinki, Estonya’nın tarihi surlar içerisinde yer alan romantik şehri Tallinn ve Rusya’nın Venedik’i olarak bilinen St.Petersburg, hepsi bu seyahatte. Pek çok Avrupa ülkesinde bunaltıcı sıcaklar yaşanırken, yaz döneminde nispeten serin bir seyahat yapabileceğiniz, bu büyülü coğrafyayı keşfedin.

    8 günlük seyahatinizde 5 ülke gezerek, kültür-sanatla dolu, bir görsel şölen yaşayabilirsiniz. Baltık Başkentleri programı, MSC Magnifica gemisi ile 23 Temmuz, 06 ve 20 Ağustos tarihlerinde hareket ediyor. Uçakla gidiş-dönüş, tüm transferler, Türkçe rehberlik hizmetleri, gemide tam pansiyon konaklama imkanı ile 1.419 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dolmak üzere olan programlarda son yerler, şanslı ziyaretçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.