DOLAR 32,5801
EURO 35,0341
ALTIN 2460,91
BIST 9834,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En küçük kombi Daikin’den

    En küçük kombi Daikin’den

    Daikin Premix Kombi, küçük ve şık tasarımıyla bir aksesuar gibi görünerek ortamla bir bütünlük yakalıyor. Cihazın küçük ebadının sağladığı montaj avantajı sayesinde ise uygulandığı konut veya iş yerlerinde estetik dokuyla uyum sağlayabiliyor.

    Daikin Avrupa Tasarım Merkezi EDC ve Türkiye’deki AR-GE mühendislerinin 3 yıllık çalışması sonucunda 7 milyon TL’lik yatırımla ortaya çıkan, Daikin Premix Kombi’nin ağırlığı27 kg., eni 40 cm., boyu 59 cm., derinliği de 25,5 cm.

    Tam yoğuşma teknolojisine sahip Daikin Kombi’nin özel tasarım eşanjörü bulunuyor. Bu küçük tasarımının başarılmasındaki ana etken; patenti Daikin’e ait olan bu özel eşanjör. Bu sayede hem kombide çok uzun bir ömür hem de çok yüksek bir ısı transferi imkanı elde edilebiliyor. Yüzde 109’a varan oranlarda verimlilik değerleriyle çalışan Daikin Kombi, enerji verimli frekans kontrol özelliğine sahip pompası ile de standart kombilere göre daha az elektrik tüketiyor. Estetik olduğu kadar sessiz de olan Daikin Premix Kombi devir kontrollü fan teknolojisi ve taze hava emiş hattında kullanılan özel susturucusu sayesinde çok sessiz çalışıyor.

    Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi, 2018 yılında IF Tasarım Ödülü’nü ve Red Dot Tasarım Ödülü’nü kazanmış.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.