DOLAR 32,3324
EURO 35,1678
ALTIN 2241,362
BIST 8715,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En özel ve lüks düğün ve günlerin büyüleyici adresi; Yalıkavak Marina Beach Otel, Bodrum!

    En özel ve lüks düğün ve günlerin büyüleyici adresi; Yalıkavak Marina Beach Otel, Bodrum!
    23.05.2020
    A+
    A-

    Nefes kesen güzellikteki manzarasıyla ziyaretçilerine unutulmaz tecrübeler yaşatan, Ege Denizi’nin büyüleyici maviliğinin en prestijli adresi, Yalıkavak Marina Beach Otel, Bodrum’da bu yaz da en özel günleriniz için rüya gibi deneyimler sunuyor.

    Bodrum’un masmavi ve sofistike atmosferi eşliğinde, eşsiz manzarası ve ayrıcalıklarıyla misafirlerine bir düğün seremonisinden çok daha fazlasını sunan Yalıkavak Marina Beach Otel, sevdikleri ile beraber bu özel günlerini ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin bu yaz da yanında.

    En unutulmaz anılarınızdan biri haline gelecek bu özel gününüzde, denize sıfır konumu ile Yalıkavak Marina Beach Otel kendine ait özel beyaz kumlu kumsalı, palmiyelerin arasında yemyeşil çimleri, berrak mavi suların ardındaki muhteşem günbatımı manzaraları ile çiftleri romantizmin doruklarına ulaştırıyor.

    Olağanüstü ambiyansı ve şıklığı ile etkileyen Yalıkavak Marina Beach Otel, nefes kesen günbatımı manzaralı verandası ve özel sonsuzluk havuzlu, 110 m²lik Sunset Suite’i ile tüm sevdiklerinizi ağırlayabileceğiniz, 200 kişiye kadar butik organizasyonlar için de harika bir alternatif oluşturuyor. Düğün misafirleri için ise Yalıkavak Marina Boutique Otel, Beach Otel’e yakınlığı ve konforu ile misafir konaklamaları için hoş bir seçenek oluyor. Yemyeşil bir bahçenin içindeki geleneksel Bodrum taş evi olan Yalıkavak Marina Boutique Otel, denize yakınlığı ve Yalıkavak Marinaya birkaç adım uzaklıktaki konumu ile gelin ve damadın misafirleri için yüksek kalite servisler ve keyifli anlar sunuyor.

    Lüks ve konforun mükemmel karışımından oluşan tümü teraslı geniş 15 tek kişilik ve çift kişilik süite ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina Beach Otel ve 18 özel olarak dizayn edilmiş odaya sahip olan Yalıkavak Marina Boutique Otel de gelin ve damadın en yakın ailelerinin ve misafirlerinin sahile anında erişebileceği ve otel personelinden yüksek kalitede hizmet alabilecekleri ayrıcalıklar da bulunuyor.

    Yalıkavak Marina Beach Otel, özel günlerde, çiftlere kendi seçtikleri mönüler ile gastronomik lezzet deneyimleri yaşatırken, canlı müzik ve DJ performansı eşliğinde günbatımının keyfini imza kokteyller ile çıkartabilecekleri bir tecrübe yaşatıyor. Konuklarına dünyaca ünlü markaların yer aldığı mağazalardan alışveriş yapma fırsatı sunan, dünyanın en iyi süper yat marinası Yalıkavak Marina’da bulunan otel düğün ve özel davetlerin yorgunluğunu atabilecekleri Türk Hamamı, Sauna, Özel Spa masajları ve Fitness merkezi gibi opsiyonlar bulunduruyor.

    Özel kutlamalar, davetler ve görkemli düğünler için üstün hizmet kalitesi, huzurlu ve konforlu ambiyansı ile Yalıkavak Marina Beach Otel bu özel günleriniz için kurduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Bu muhteşem ritüellere davetliler isterlerse dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen Yalıkavak Marina’ya tekneleri ile yanaşarak katılabiliyorlar.

    Yalıkavak Marina Beach Otel ve Yalıkavak Marina Boutique Otel, hem otel, restoran hizmetleri hem de özel plajı ile ışıldamaya da devam ediyor. Yalıkavak Marina Beach Otel ve Yalıkavak Marina Boutique Otel, konuklarını ve çalışanlarını korumak için düzenli önlemlerini ve özel alınan dezenfeksiyon araçları ile prosedürlerini yoğunlaştırmanın yanı sıra etkili personel eğitimlerini de hızla sürdürüyor. Birçok sosyal izolasyon ek önlemlerini de içeren ayrıcalıkları ile misafirlerinin sağlığını ve güvencesini de her zaman önde tutuyor. Yalıkavak Marina Beach ve Boutique Otel, sadece otellerinin konuklarının kullanımına açık özel plajı, 7/24 oda servis hizmetleri ve az sayıdaki premium odaları ile misafirlerinin özel günlerinde de yanında bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.