DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En popüler Cicibiciler orijinal paketlerinde geri dönüyor

    En popüler Cicibiciler orijinal paketlerinde geri dönüyor
    07.08.2018
    A+
    A-

    Sevimli, eğlenceli ve renkli Cicibiciler yepyeni bir seriyle geliyor. Cicibiciler 10. seride çocuklara güzel sürprizler hazırladı. Birinci, ikinci ve üçüncü serilerden en popüler Cicibiciler ile son seriden yepyeni karakterler Mini Paketler içinde çocuklarla buluşuyor.

    Giochi Preziosi Türkiye, her biri farklı tasarımlara ve özelliklere sahip olan Cicibiciler’in yeni serisini çocuklarla buluşturuyor. Büyük bir merakla beklenen “Mini Paketler” adlı 10. seride en popüler Cicibiciler orijinal paketlerinde geri dönüyor.

    Büyük bir alışveriş dünyasında yaşayan sevimli Cicibiciler’i çocuklar çok seviyor. Cicibici paketlerini heyecanla açan çocuklar, yeni figürlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meyvelerin, keklerin, şekerlerin, kozmetik ürünlerinin, içeceklerin, ev eşyalarının ve daha pek çok şeyin sevimli ve renkli figürlere dönüştüğü Cicibiciler’in dünyasında her seri en az 100 karakterden oluşuyor ve hayranlar hepsini biriktirmek istiyor.

    Türkiye’de 3,4 milyon Cicibici satıldı

    İlk olarak Haziran 2014’te piyasaya sürülen “Shopkins – Cicibiciler”, kısa bir sürede oyuncak dünyasında fenomen haline geldi. Cicibiciler, Türkiye’de de bütün figürleri ve serileriyle çocuklar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Şimdiye kadar Türkiye’de 3,4 milyon Cicibici figürü çocuklarla buluştu.

    Çocuklar Cicibiciler’i yanlarında taşıyabiliyor ve her yere götürerek oynayabiliyor. Çocuklara her bir seride yeni bir dünya sunan ve paketlerin içinden çıkan sürpriz figürlerle, heyecan dolu oyuncak açım deneyimi yaşatan Cicibici dünyası istikrarlı bir şekilde büyüyor. Çocuklar yeni bir seri çıkar çıkmaz, başta Youtube olmak üzere sosyal medya mecralarında kendi çektikleri videolarla kutlamalar yapıyor.

    Cicibici serilerinde farklı temalar var

    Her sezonda yeni temalarla yeni figürler Cicibici dünyasına katılıyor. Çocuklar koleksiyon yapmayı, özellikle de nadir figürleri toplamayı çok seviyor. Örneğin serinin beşincisinde Cicibici yetenek yarışması heyecanı yaşanırken, yedinci seride çocuklar eğlenceli bir partiye davet ediliyordu. Sekizinci seride ise dünya turuna çıkan Cicibiciler, çocuklarla yepyeni maceralara atılıyordu.

    10. seri çocuklarla buluşuyor

    “Süpermarket ve alışveriş” konseptinin yer aldığı 10. Cicibici serisinde, daha önceki dönemlerde çocuklarla buluşan; 1., 2. ve 3. serilerden en sevilen Cicibiciler, orijinal mini paketleri içerisinde geri dönüyor. Bu Cicibiciler’in arkasında özel madalyonlar da bulunuyor. 1. seri karakterleri altın, 2. seri karakterleri gümüş, 3. karakterleri seri ise bronz madalyonlara sahip. Yeni serinin sürprizleri sadece bunlarla sınırlı değil; çocuklar aynı zamanda 10. seride yepyeni karakterlere de kavuşuyor. Ayrıca tarzlarıyla hayran bırakan Cicikızlar yeni serinin tatlı sürprizlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.