DOLAR 32,5138
EURO 34,5471
ALTIN 2493,836
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En uygun fiyata otelini alan en uyguna transferini de organize edecek

    En uygun fiyata otelini alan en uyguna transferini de organize edecek
    06.08.2018
    A+
    A-

    Güzel ve verimli bir tatil için, planlanması gereken birçok madde var. Doğru otel seçimi ve rezervasyonu, uçak veya kara ulaşımı, uçakla gidilen bir şehirde transferlerin yapılması gibi… Bu seçimlerin doğru yapılması, tatilden memnuniyet düzeyi yüksek bir misafir profili ortaya çıkarıyor.

    Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal. com seyahat planlamasının daha verimli yapılabilmesi adına web sitesinde, Türkiye’nin önde gelen markaları ile partnerlik yapıyor. Bu bağlamda, Neredekal. com, konusunda uzman transfer firması Progo ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Bu işbirliği ile adresten adrese, adresten havalimanına, varılan şehirdeki havalimanından otele veya şehirlerarası yolculuklarda kullanılabilen transfer şirketi Progo sayesinde, hizmetlerini eksiksiz bir şekilde tamamlamayı amaçladığını duyurdu. Neredekal com web sitesini ziyaret eden seyahat sever, uçak biletini alıp, 15.000’in üzerinde otelin fiyat kıyaslamalarını yaparak, tek tek yorumlarını okuma imkanı bulurken, uçulacak havalimanından otele veya bulunulan şehirden direkt gidilecek otele transferin yapılabilmesi için güçlü bir partner olan Progo ile anlaştı.

    Bu transfer hizmeti başta İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerde de kullanılabileceği gibi, tatil bölgelerinde de ihtiyaç duyulan özel ulaşım ihtiyacını karşılamak üzere Muğla, Antalya, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon gibi şehirler için Neredekal. com aracılığı ile Progo’dan özel transfer hizmeti alınabilecek. Bu hizmeti alabilmek için sadece sitede yer alan “Havaalanı Transferi” linkine tıklanması yeterli olacak.

    Seyahat severler yolculuklarını 6 saat öncesinden planlayabileceği gibi, çocuk koltuğundan, karşılama hizmetlerine kadar birçok ek hizmeti de satın alabilecekler. Üstelik kredi kartı ile ödemesi yapılıp, anında konfirmesi alınan Progo transfer-ulaşım hizmetleri, mail yoluyla otomatik olarak misafirlerine e-faturasını da gönderiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.