DOLAR 32,5163
EURO 34,7888
ALTIN 2424,384
BIST 9690,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En yakın iş için Yakınbiriş

    En yakın iş için Yakınbiriş
    23.11.2017
    A+
    A-

    Yenibiriş’in yeni ürünü Yakınbiriş, konum bazlı, üyelik gerektirmeyen yenilikçi bir uygulama olarak fark yaratıyor. Yakınbiriş, ilan sahiplerine telefonla hızla ulaşabilecekleri bir mobil seri ilan uygulaması olarak büyük kolaylık sağlıyor. Uygulamada ilk 10 ilan için ücret alınmıyor.

    Yenibiriş’in yeni uygulaması Yakınbiriş, binlerce ilan içinde en yakın ilanı akıllı cep telefonuna taşıyor. Yakınbiriş, iş arayanların üyelik bile oluşturmadan ilan sahiplerine tek tıkla ulaşabildikleri bir seri ilan uygulaması. Yakınbiris.com’un açılış sayfasına cep telefonu kaydedildiğinde indirme linki anında gönderiliyor. İndirme linki Apple Store ya da Google Play’den ücretsiz indiriliyor.

    Sistem nasıl çalışıyor?

    İş arayanlar başvuru yapmak istedikleri işyerinin telefon numarasını tuşlayarak özgeçmiş ya da profil oluşturmadan ilan sahiplerini doğrudan arayabiliyor. Konumlarını paylaştıklarında ise çevrelerindeki iş fırsatlarından öncelikli haberdar oluyorlar.

    Eleman arayanlar ise aradıkları pozisyondaki iş kategorisini seçerek saniyeler içinde ilan verebiliyor, telefonla başvuru alabiliyorlar. İlandaki konum sayesinde en yakın adaylara iş fırsatını anında ulaştırabiliyorlar.

    Yenibiriş – Türkiye’de online insan kaynakları hizmetlerinin öncülerinden olan Yenibiriş, Ekim 2000 tarihinde faaliyete geçti. Yenibiriş, büyük ölçekli ve çok uluslu şirketlerden KOBİ’lere ve startup’lara kadar farklı sektörlerden 155.000’i aşkın firmaya internet bazlı seçme ve değerleme hizmeti sunmaktadır. Yenibiriş’in özgeçmiş bankasında 16 milyonu aşkın özgeçmiş bulunmaktadır. İşveren ve iş arayan arasında interaktif bir platform oluşturan Yenibiriş, geniş ilan portföyü, güncel haberleri, yenilikçi ürünleri ve projeleriyle insan kaynakları sektörünün nabzını tutmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.