DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En zor koşullara uygun Altec Lansing Açık Hava Hoparlör Serisi

    En zor koşullara uygun Altec Lansing Açık Hava Hoparlör Serisi
    18.08.2017
    A+
    A-

    ltec Lansing Outdoor Bluetooth hoparlör serisi ile en zorlu koşullarda bile müziğinizden ödün vermeyin.

    IP67 standardında üretilen ve ‘’everythingproof (herşeye karşı dayanıklı)’’ olarak üretilen bu Bluetooth hoparlör ürün ailesi; suya, kuma, kara ve darbelere karşı dayanıklı yapısıyla öne çıkmaktadır.

    Ailenin başlıca modelleri; Boomjacket, Mini Life Jacket, The Jacket H2O ve Mini H2O modelleridir. Boomjacket, serinin en üst özelliklere sahip modeli olarak öne çıkmaktadır. 40 saate varan pil ömrüne ve powerbank olarak kullanılabilme özelliğine sahiptir. Boom Jacket ve Mini Life Jacket modellerinin beraberinde gelen askı aparatıyla bisikletinize veya teknenize monte edebilir ve sınırsız müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Mini H2O ise küçük ve kompakt yapısına rağmen en zorlu koşullara dayanıklı ve farklı zevklere hitap eden farklı renk seçeneklerine sahip. Outdoor hoparlör serisinin tüm ürünleri üzerlerinde entegre mikrofon bulunmaktadır, telefon görüşmelerinizi hoparlör aracılığıyla yapabilirsiniz.

    Altec Lansing outdoor hoparlör serisi seçkin perakende satış mağazaları ve online satış kanallarında satışa sunulmuştur.

    Altec Lansing markasının Türkiye ithalatçısı Tnb A.ş.’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.