DOLAR 32,5193
EURO 34,6124
ALTIN 2489,334
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa’dan perakende şirketleri için kapsamlı çözümler

    Endeksa’dan perakende şirketleri için kapsamlı çözümler
    05.04.2019
    A+
    A-

    Tüm Türkiye genelinde konut, ticari ve arsa değerlerinin yanı sıra otomatik değerleme sunan Endeksa. com, perakende şirketleri için de katma değerli çözümler sunuyor.

    Perakende şirketleri, teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın gelişmiş teknolojisi ile bölge bazında gayrimenkul değeri, hane halkı geliri, sosyo-ekonomik statü bilgisine dayanarak müşteri segmentasyonu ve hedef kitle analizi yapabiliyor. Bunun yanı sıra Endeksa’nın sunduğu sektör bazında mağaza lokasyon bilgisi ve ticari potansiyel verileri ile hem rakip piyasa analizi yapıp hem de mağazaları için en uygun lokasyonların stratejilerini belirliyorlar.

    Endeksa’nın perakende şirketlerine sunduğu çözümler arasında en uygun mağaza lokasyonu analizi, mağaza ciro/kira optimizasyonu, rakip piyasa analizi, müşteri segmentasyonu, hedef kitle analizi ve ticari potansiyel analizi hizmetleri yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.