DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Entegre tesis yönetiminde ATALIAN zirveyi hedefliyor

    Entegre tesis yönetiminde ATALIAN zirveyi hedefliyor
    25.12.2017
    A+
    A-

    Türkiye, özellikle yapılaşma yönünden büyük bir gelişim içinde… Şehirlerde dev alışveriş merkezleri, plazalar, hastaneler, market zincirleri birbiri ardına yükselirken sanayi bölgelerinde fabrikalar, turizm bölgelerinde de lüks oteller inşa ediliyor. Tüm bu yapılar, kendi amaçları doğrultusunda hizmet veriyor ancak her şeyin düzenli işleyebilmesi için entegre bir şekilde de yönetilmeleri gerekiyor. Güvenlik, hijyen, peyzaj, enerji yönetimi ve teknik bakım gibi konular tesis yöneticilerinin ilgisini bekliyor.  Tüm bu işler de yöneticiler için ekstra zaman ve çalışma temposu gerektiriyor. Öte yandan söz konusu hizmetleri profesyonel anlamda gerçekleştiren kuruluşlar da bulunuyor. 2013 yılında Türkiye pazarına giren Fransız entegre tesis yönetim firması Atalian, alanında ilk 5 oyuncu içinde yer alıyor.

    Yöneticiler, tesis yönetimini uzmanına bırakıyor, işine odaklanıyor…

    Atalian, bugün Türkiye’de 5 binin üzerinde çalışana sahip bulunuyor. Türkiye’nin en büyük entegre tesis yönetim firmalarından biri konumundaki kuruluş, ISO 100 listesindeki şirketlerin %30’una tesis yönetimi, enerji yönetimi, temizlik, güvenlik, teknik bakım, resepsiyon, peyzaj, inşaat ve renovasyon olmak üzere toplam 8 hizmet dalında destek veriyor. Böylece müşterilerinin kendi uzmanlık alanlarına odaklanmalarını sağlıyor. Atalian; sanayi, sağlık, eğitim, otelcilik, lüks yaşam ve perakende sektörlerinin yanı sıra çok çeşitli sektörlere de hizmet sağlıyor.

    Atalian, Türkiye’ye yatırımı sürdürecek…

    Dünyada 30’dan fazla ülkede 100 bin çalışanı ile tesis yönetimi alanında önemli projeleri yöneten Atalian Global Hizmetler, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyümeyi hedefliyor. Kuruluşun hedeflerinde organik büyümenin yanı sıra satın alımlar da önemli yer tutuyor. Atalian CEO’su Uğur Oktar, önümüzdeki 5 yılda Türkiye’de servis ve tesis yönetimi sektörlerinin önemli gelişmeler kaydedeceğini, Türkiye’nin potansiyelinin de büyük olduğunu ve Fransız grubun Türkiye’de yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.