DOLAR 32,5072
EURO 34,9218
ALTIN 2425,989
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enza Home Astoria Serisi ile Evler Hem Şık Hem Romantik!

    Enza Home Astoria Serisi ile Evler  Hem Şık Hem Romantik!
    27.08.2018
    A+
    A-

    Çağdaş ve zamansız tasarımlarıyla yaşam alanlarını dönüştüren Enza Home, Astoria Serisi ile evlere yumuşak pudra tonları ve altın ışıltıların romantizmini getiriyor. Koltuk takımı, sehpa, yemek odası, TV ünitesi ve yatak odası takımından oluşan Astoria Serisi, feminen çizgileri, minimal detayları ve şık tasarımıyla yaşam alanlarında sade, romantik ve dingin bir atmosfer yaratıyor.

    Enza Home, Astoria Serisi ile modern tasarımlarına feminen bir yorum katıyor. Sezonun trendi altın ışıltıların kullanıldığı, konfordan taviz vermeyen, yumuşak pudra tonlarının asaletini taşıyan Astoria Serisi, evleri şehrin yoğun temposundan uzaklaştıracak dinginlikte, sade ve romantik bir mekana dönüştürüyor.

    Altın renginin ışıltıları yumuşak formlarda göz alıyor

    Yumuşak pudra tonlarındaki renk geçişleri ile şık ve romantik bir atmosfer yaratan Astoria Koltuk Takımı, yüksek konforu göz alıcı tasarım detayları ile buluşturuyor. Feminen tasarım dokunuşlarını farklı boy ve desenlerdeki zengin kırlent uygulamaları ile tamamlarken altın rengi metal ve kumaş görünümlü iki farklı ayak tasarımını bir arada kullanarak özgün bir dekorasyon tarzı ortaya koyuyor. Takımı özel tasarım, altın rengi metal ayaklı, yuvarlak bir sehpa tamamlıyor.
    Astoria Yemek Odası takımı ise göz alıcı vizon gri lake renk kombinasyonu ile fark yaratırken, altın rengi metal ayak ve kulp tasarımları yemek odasına ayrı bir ışık ve zarafet katıyor. Takımı, altın rengi metal çerçeveli ayna tamamlıyor.

    Vizon lake yüzeylerini seriye özel altın renk detaylı kulp tasarımıyla tamamlayan Astoria TV Ünitesi, TV sehpası ve üst dolap olmak üzere iki farklı modülden oluşuyor. Açık ve kapalı raflar TV ünitesini hem estetik hem de işlevsel kılıyor.

    Yatak odasını evin genel dekorasyonundan ayrı düşünmeyenler için lüks ve feminen formlara sahip Astoria Yatak Odası ise dolaplarda tercih edilen cam kapak uygulaması, altın rengi metal ayak ve kulp tasarımı ile özgün ve etkileyici bir dekorasyon örneği sergiliyor. Astoria Yatak Odası, 3 farklı dolap seçeneği ile kişisel tercihlere hitap ederken, göz alıcı görselliği ile şık ve dingin bir atmosfer yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.