DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enza Home’dan konforlu ve şık tasarım: Netha Köşe Takımı

    07.08.2019
    A+
    A-

    Çağdaş tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Netha Köşe Takımı ile estetik ve rahatlığı buluşturuyor. Yalın bir şıklığa sahip Netha Köşe Takımı, konforu ve işlevselliğiyle de dikkat çekiyor.

    Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home koleksiyonuna yeni eklenen Netha Köşe Takımı, yaşam alanlarında modernizm, estetik ve konforu buluşturuyor. Yalın ve çağdaş tasarımıyla dikkat çeken Netha Köşe Takımı, tasarımı tamamlayan zengin kırlentleri, dingin renk kullanımı ve bazalı ayak uygulamasıyla çağdaş dekorasyon anlayışının tüm gerekliliklerini karşılıyor. Yüksek konforlu oturumuyla benzersiz bir rahatlık sunan Netha Köşe Takımı, özel sırt mekanizması sayesinde yatak olabilme özelliği sunuyor. Netha Köşe Takımı’nı tamamlayan konforlu bir berjer seçeneği de bulunuyor.

    Image

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.