DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enza’da yüzde 40 indirimi ve yüzde 10 KDV indirimi

    Enza’da yüzde 40 indirimi ve yüzde 10 KDV indirimi
    21.01.2019
    A+
    A-

    Enza şıklığında %40’a varan indirim ve birçok üründe 2018 fiyatları da devam ediyor. Üstelik %10 KDV indirimi ve yılın en iyi fiyat garantili ürünleri fırsatı da Enza’da.

    Enza Home İndirim Kampanyaları 15 Ocak- 28 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak olan mobilya alışverişlerinde geçerlidir. Kampanya kapsamında belirli ürünlere peşin fiyat üzerinden net %15, %20, %25, %30, %35, %40, %45 ve %50 indirim uygulanır. Ayın ürünü olarak belirtilen ürünler fabrika stokları ve üretim imkânları ile sınırlıdır.

    En iyi fiyat garantisi; ilgili ürünün ilgili kampanya tarihlerinde, 2019 yılında Enza satış noktalarına tavsiye edilen en düşük fiyat garantisini ifade eder. En iyi fiyat garantisi; ilgili kampanya tarihlerinde veya sonrasında oluşabilecek devlet destekli ek vergi indirimleri, ürün tasarımının revize olması, kampanya tarihinin uzatılması, ürünün porftöyden kaldırılma döneminde oluşan outlet, fırsat ürün fiyatlamalarında geçerli değildir. Bu kampanyaya yatak, baza, başlık, ev tekstili, aksesuar, mobilya fırsat ürünleri dahil değildir. Enza Home ve Yataş Bedding Kampanyaları birbirleri ile birleştirilemez.

    Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu webde yer alan fiyatlar tavsiye edilen fiyatlardır. Yataş, webde yer alan fiyatları haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir. Baskı ve tipografik hatalardan kaynaklanan yanlışlıklar Yataş için bağlayıcı değildir. Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır.

    Belirtilen fiyatlar TL cinsindendir. Fiyatlara mobilya, yatak, baza, başlık, halı ve ev tekstili ürünlerinde %8 KDV, aydınlatma ve tablolarda %18 KDV dahildir.

    ***Diğer ödemelere 12 taksit kredi kartı uygulaması için satış noktalarından bilgi alınabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.