DOLAR 32,4512
EURO 34,7492
ALTIN 2437,967
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul As Ofisi 23 Nisan’ı unutmadı

    ERA Gayrimenkul As Ofisi 23 Nisan’ı unutmadı

    Dünyada ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak Türkiye’ye taşıyan Era Gayrimenkul, ulusal ve yerel birikimini paylaşmaya devam ediyor. Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığına farklı ve yeni bir soluk getiren Era Gayrimenkul As, sosyal projeleriyle de adından sıkça söz ettiriyor.

    TBMM’nin 97. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyen ERA Gayrimenkul AS Nişantaşı ofisi, bu özel günde çocukları unutmadı.
    AS Gayrimenkul Brokerı Banu Ekren Taş ve ofis danışmanları, Nişantaşı semtinin her noktasında çocuklara Türk bayrağı, balon ve şeker dağıtarak bayramlarını kutladı. Çocukların da sempatisini kazanan ofis danışmanları, esnaf ve vatandaşlarla da bayramlaştı.

    “ÇAĞDAŞ MEDENİYET NORMLARINA DAHA ÇOK YAKLAŞTIĞIMIZ HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN “BİZ” OLARAK GELDİĞİMİZ BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM”
    ERA AS Ofisi Brokerı Banu Ekren Taş, 2017 yılı için temennilerini dile getirirken, terörün son bulduğu, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin ve evrensel değerlerin hakim olduğu, eğitim başta olmak üzere, her alanda ihtiyaç duyulan reformların hız kazandığı, çağdaş medeniyet normlarına daha çok yaklaştığımız ve her zorluğun üstünden “biz” olarak geldiğimiz bir yıl olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara büyük değer veren bir devlet başkanı olduğunu hatırlatan Taş, Türk çocuklarının dünyada özel bayramı olan tek ülkenin çocukları olmanın kıvancını yaşadıklarını ve bunu Atatürk’e borçlu olduklarını vurguladı.

    “PROJELERİMİZE YENİLERİNİ EKLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ”

    Anadolu yakasında engelli öğrencilere hizmet veren bir özel eğitim kurumlarını ziyaret eden ERA AS ofisi, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Okul çalışanlarıyla bir araya gelen danışmanlar, ERA AS ailesi olarak bu tür projeleri oldukça önemsediklerini ve yenilerini eklemek istediklerini belirttiler.
    AS ofisi daha önce de geliri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanmak üzere, 54 ressamın destek verdiği “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” adlı sergiye sponsor olmuş ve yoğun ilgi görmüştü.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.