DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Antalya’nın heyecanla beklenen 2. Tavla Turnuvası başlıyor

    Erasta Antalya’nın heyecanla beklenen 2. Tavla Turnuvası başlıyor
    10.07.2019
    A+
    A-

    Antalya’nın alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya, 13-14 Temmuz tarihleri arasında 2. Tavla Turnuvası’na sahne oluyor. İlki geçtiğimiz sene düzenlenen ve yoğun ilgi gören turnuva, bu yıl 250’nin üzerinde başvuru aldı. Başhakemliğini Cengiz Ergin üstlendiği turnuvada, birinciye 1.000 TL değerinde hediye çeki ve birincilik kupası verilecek.

    Erasta Antalya, yaz aylarının en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Tavla Turnuvası’nın, bu yıl ikincisini gerçekleştiriyor. Antalyalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya yediden yetmişe 250’nin üzerinde oyuncu katılacak. Başhakemliğini Cengiz Ergin’in üstlendiği turnuva, 13 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Etkinlik alanında iki gün boyunca devam edecek Turnuva, 12:00 ile 20:00 saatleri arasında tüm tavla severlere kapılarını açacak. 14 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek ödül töreninde, Turnuva’nın en başarılı oyuncusuna Erasta Antalya’daki markalarda geçerli olmak üzere 1.000 TL değerinde hediye çeki ve birincilik kupası verilecek.

    Düzenlenen törende, ikinciye 500 TL, üçüncüye 250 TL, dördüncü 100 TL değerinde hediye çeki ile birlikte birer başarı madalyası verilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.