DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Edirne, 30 Ağustos’u çocuklara özel etkinliklerle kutluyor

    29.08.2019
    A+
    A-

    Birbirinden renkli ve eğlenceli programlara ev sahipliği yapan alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Edirne, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çocuklara özel etkinliklerle kutluyor. Atatürk yapboz atölyesi ve bando gösterisi ile çocukları, zafer coşkusunu bir arada yaşamak üzere buluşturan Erasta Edirne, tüm etkinliklere ücretsiz giriş imkânı sunuyor.


    Erasta Edirne
    , 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklara özel bir yapboz atölyesine ve bando gösterisine ev sahipliği yapıyor. 30 Ağustos Cuma günü saat 14.00’da başlayacak olan Atatürk Yapboz Atölyesi’nde Edirneli çocuklar ulu önder Atatürk’ün portresinden oluşan yapbozun parçalarını bir araya getirmeye çalışacaklar. Birer saatlik aralıklarla, 14.00, 15.00, 16.00 ve 17.00 saatlerinde 25 kişilik gruplar halinde düzenlenecek yapboz atölyesi saat 18.00’da sona erecek. Erasta Edirne AVM etkinlik alanındaki atölyeyi saat 15.00’da başlayacak olan “Bando Gösterisi” izleyecek. Çocuklar ve her yaştan AVM ziyaretçileri, ritmik müzikler eşliğinde zafer coşkusunu doyasıya yaşama imkânı bulacaklar.
    Resim

    Başta çocuklar olmak üzere tüm Edirne halkını, şanlı Zafer Bayramı’nı birlikte kutlamaya davet eden Erasta Edirne’nin 30 Ağustos etkinlikleri, alışveriş yapma koşulu aranmaksınız ücretsiz izlenebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.