DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ergül Mobilya’dan dövize inat yüzde 40+ yüzde 10 indirim

    Ergül Mobilya’dan dövize inat yüzde 40+ yüzde 10 indirim
    18.10.2018
    A+
    A-

    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Ergül Mobilya’dan tam destek geldi. Türkiye genelinde bulunan 145 mağazasında yüzde 40 indirime ek olarak yüzde 10 indirim gerçekleştiren Ergül Mobilya, dövize inat Türkiye’nin büyümesine destek verdi. Ergül Mobilya Genel Müdürü Mustafa Kiraz yaptığı açıklamada, “Enflasyona yönelik mücadelede her zaman halkımızın yanındayız, halkımızın menfaati önceliğimizdir”dedi.

    Enflasyon Topyekûn Mücadele Programına markalardan ilgi artarken bir destek de Ergül Mobilya’dan geldi. Döviz artışından en çok da evlenecek olan çiftlerin etkilendiklerini belirten Ergül Mobilya Genel Müdürü Mustafa Kiraz, yapılan indirimlerin isabetli olduğunu söyledi. Kiraz, “145 mağazamızda yüzde 40 indirime ek olarak yüzde 10 indirim gerçekleştirdik. Halkımızın kazanmadığı yerde bizim de kazanmamız mümkün değil. Halkımızın alım gücü artsın ki piyasada hareketlilik yaşansın. Ergül Mobilya olarak Türk Ekonomisi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Birlik ve beraberlik ile tekrar güzel günlere erişeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.