DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    eskitadinda.com’dan Öğretmenler Günü’nde tüm üyelerine özel indirim

    eskitadinda.com’dan Öğretmenler Günü’nde tüm üyelerine özel indirim
    22.11.2017
    A+
    A-

    Tertemiz topraklarda yetiştirilen mevsimsel ürünleri ve bu ürünler ile hazırlanan artizan lezzetleri sunan eskitadinda.com, Öğretmenler Günü’nü tüm üyeleriyle birlikte kutluyor. 24 Kasım Cuma günü, Instagram hesabından paylaşılan kod ile yapılacak alışverişlerde, tüm ürünlerde yüzde 15 indirim sağlanırken, 100 TL ve üzeri alışverişlerden de kargo ücreti alınmayacak.

    Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yetiştirilen ürünleri ve tamamen doğal malzemelerle hazırlanan reçel, tarhana, salça, pekmez gibi artizan lezzetleri sunan eskitadinda.com, Öğretmenler Günü’nü tüm üyelerinin yararlanabileceği bir kampanya ile kutluyor. 24 Kasım Cuma günü, instagram.com/eskitadinda hesabında paylaşılan kod ile yapılacak alışverişlerde, tüm ürünler yüzde 15 indirimli. Buna ek olarak, 100 TL ve üzeri alışverişler, ücretsiz olarak adreslere teslim edilecek.

    Eski Tadında’ya ait Balıkesir’deki çiftlikte, atalık tohumlardan doğal üretim yapılıyor. Bunun yanı sıra, Türkiye’nin farklı noktalarındaki sertifikalı çiftliklerin ürünleri de satışa sunuluyor. Mevsim sebze ve meyveleri, doğal yöntemlerle kurutulmuş ürünler, domates ve biber salçaları, yerli sarımsak ve dağlardan toplanan kekikle lezzetlendirilen tarhana, ormandaki ağaçlarda yetişen keçiboynuzundan hazırlanan pekmez, şekersiz, reçeller, yerli susamdan üretilen tahin, ekşi mayalı ekmekler, limon tuzu dahi kullanılmayan zeytin çeşitleri, özel hasat zeytinyağı, doğal beslenen hayvanlardan elde edilen yumurta, süt ve peynirler, Eski Tadında’nın birbirinden leziz ürünleri arasında yer alıyor.

    eskitadinda.com lezzetleri, hızlı teslimat ile tazeliğini ve doğallığını koruyor. İstanbul içinde saat 12.30’a kadar gelen siparişler aynı gün adrese teslim edilirken, 16.00’ya kadar olan İstanbul dışı siparişler ise aynı gün kargoya veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.