DOLAR 32,344
EURO 35,1366
ALTIN 2239,369
BIST 8907,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eşsiz tasarımlar PORIO’dan

    Eşsiz tasarımlar PORIO’dan
    09.03.2018
    A+
    A-

    Modern bir evin dekorasyon bütünlüğü detaylarda ve tamamlayıcı ürünlerde gizlidir. Porio’nun tasarımcıları sanattan ilham alarak yarattıkları objelere farklı bir ruh katıyor.

    El işçiliğinden çıkan objeler bazen aşkı ve tutkuyu anlatıyor, bazen dingin ve huzur veren bir yansımaya dönüşüyor. Yaşam alanımıza girdiği andan itibaren bu dekoratif ürünler, her detayıyla kişiliğimizi yansıtıyor. Dekorasyonda aksesuarların önemi ve uyumlanması şüphesiz çok büyük. Porio’nun aksesuar koleksiyonunda birbirinden bağımsız duruş sergileyen objeleri tekil olarak tercih edebilir veya kombinleyebilirsiniz. Her bir parçası ilhamla tasarlanan ürünler, eşsiz birer hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.