DOLAR 32,443
EURO 34,758
ALTIN 2439,405
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Estetik bir dokunuş, fonksiyonel bir yorum: Limyra TV Ünitesi

    Estetik bir dokunuş, fonksiyonel bir yorum: Limyra TV Ünitesi
    11.01.2018
    A+
    A-

    Söz konusu ev dekorasyonu olduğunda artık başrolü televizyonlara eşlik eden TV üniteleri alıyor. Üstelik karşısında günün tüm yorgunluğunu attığımız televizyonlarımızın olmazsa olmazı bu parçalar, izleme keyfinin de önemli bir kısmını oluşturuyor. Tam da bu noktadan yola çıkan İder Mobilya, Hem seyir zevkinizi iki katına çıkaracak hem de evinize şıklık katacak olan iddialı bir tasarımla geliyor. Limyra TV ünitesi ile evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor.

    Country tarzın sıcak atmosferi evinizde…

    Kalite, rahatlık ve konforu bir araya getiren İder Mobilya, evin en çok vakit geçirilen oturma odaları için tasarladığı Limyra TV Ünitesi ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Ahşaba hayat veren Limyra TV ünitesi çoklu kullanılabilir özelliğiyle günümüzün dekoratif ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılarken country tarzıyla da fark yaratıyor.

    Ahşabın başrol oynadığı bu tasarımda; kullanışlı saklama alanı, dekoratif raf ve kitaplığı ile alandan tasarruf sağlıyor. Yaşadığınız mekana hoş bir hava katacak aydınlatma ile tamamlayacağınız Limyra TV Ünitesi, evinizde şık ve zarif yaşam alanları yaratmanıza yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.