DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Etkinlik endüstrisinde dünyanın en etkin 100 kişisinden biri de Türkiye’den

    Etkinlik endüstrisinde dünyanın en etkin 100 kişisinden biri de Türkiye’den
    24.10.2019
    A+
    A-

    Etkinlik sektöründe yaratıcılık, vizyon ve inovasyon kapasitesi ile dünya MICE sektörüne yön veren 100 kişi içerisinde ACE of M.I.C.E. organizasyonunu yapan, Turizm Medya Grubu’nun Başkanı Volkan Ataman da yer almayı başardı.

    Global Eventex Ödülleri, All Stars kategorisine yeni bir başlık ekledi. Etkinlik Sektöründeki En Etkili 100 Kişinin bulunduğu listede; etkinlik sektörünü yaratıcılık, vizyon ve inovasyon kapasitesi ile en fazla etkileyen 100 kişi bulunuyor ve bu listenin her sene güncellenmesi planlanmış.

    Vizyonerler, yenilikçiler, trend belirleyiciler, endüstriyi geliştiren ve etkinlik dünyasını daha canlı, heyecan verici ve hayranlık uyandıran işler yapmaya motive edecek kişileri seçmeyi amaçlayan ve halk oylamasıyla yapılan bu elemede, 476 MICE endüstrisi profesyoneli, ilk 100’e girme şansı için Eventex tarafından aday gösterildi. Nihai listeye, herkesin 10 aday için oy kullanma şansı verdiği ödül yönetim platformu Evalato tarafından desteklendi ve dünya çapında yapılan oylamalar sonucunda finale kalan 100 profesyonel bu başlığa adını yazdırdı.

    MICE Sektöründeki en etkili insanların bulunduğu listede IMEX Group CEO’su, BizBash CEO’su, IAPCO CEO’su gibi isimlerin yanı sıra, Türkiye’nin en değerli etkinliklerinden biri olan ACE of M.I.C.E.’ı düzenleyen Turizm Medya Grubu Başkanı Sayın Volkan Ataman da ilk 100 içerisinde tek Türk olarak yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.