DOLAR 32,5355
EURO 34,8872
ALTIN 2488,792
BIST 9592,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev almada ikinci el avantajı

    Ev almada ikinci el avantajı
    26.03.2019
    A+
    A-
    TÜİK, 21 Mart 2019’da yayınladığı rapora göre inşaat maliyet endeksi yüzde 27.54 arttı, inşaat sektörü mevcut ve yeni yatırım projelerinde zorlanıyor. Ev alım fiyatlarının da düştüğü 2019 ilk çeyreğinde tüketici ikinci el ev sahibi olmada avantaj yaşıyor. Sadece yeni değil, tüm evlerin alımında kendi geliştirdiği tasarrufa dayalı finansal yöntemlerle faizsiz ev satın almayı sağlayan Birevim, herkesin ev sahibi olabileceğinin anahtarını ikinci el ev satın alma şansıyla daha mümkün kılıyor.
    Birçok yatırımcıya göre ev almanın en doğru zamanı olarak gösterilen 2019 yılında, İnşaat Maliyet Endeksi’nin artmasından dolayı, ikinci el evlerin daha avantajlı yatırım olduğu yönünde yorumlanıyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Artık tüm sektörler, bilinçli tüketicinin bireysel ihtiyacına göre kişiselleştirilmiş çözümler üretiyor. Tüm dünyada önemli bir satış aracı haline gelen kişiselleştirme kabiliyeti, Birevim içerisinde de başarıyla uygulanıyor. Müşterimizi zorunlu bir kooperatif ya da belirli bölgelerdeki inşaatlardan ev almaya zorlamayan, aksine tamamen istedikleri yerde, istedikleri tip ve yine istedikleri faizsiz ödeme planlarıyla ev alma imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında, belirleyeceği istediği evi, bizlerin deneyimli ekspertiziardından doğru ve faizsiz ödeme paketimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz.” diyerek inşaat sektöründe maliyetlerin artmasına rağmen mevcut hazır sıfır ve ikinci el ev satın alma yolunda Birevim’in sektöre hareket getirdiğinin altını çizdi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.