DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği ETÜDER’den Sirha İstanbul’a destek

    26.08.2019
    A+
    A-

    Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER), 14–16 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek olan gastronomi sektörünün en önemli buluşması Sirha İstanbul’a destek veren kurumlar arasına katıldı. HORECA sektörünün uluslararası buluşması, 2018 yılında önde gelen yerli ve yabancı 356 marka ve 11.370 profesyonel ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşmişti.

    Ev dışı tüketim sektörünün kurumsallaşmasına öncülük ederek, sektörün en önemli tedarikçilerini bir araya getiren Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER), Türkiye‘de gıda ve gıda dışı ürün ve hizmetlerin bir arada sunulduğu Sirha İstanbul’a da destek vermeye başladı.

    Resim

    Kalite ve standartlar öncelik olmalı

    Ev dışı tüketime yüksek hizmet ve ürün standardı getirerek toplumsal faydayı yükseltmek vizyonuyla yola çıktıklarını ifade eden ETÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, Türkiye’nin önündeki en önemli sorunların başında kalite ve standartlar konusunun geldiğini belirtti. Toplumun güven duygusunun, insan sağlığını önemseyen ve sektörün bu yönde ilerlemesini sağlayan kuruluşlarla karşılandığını söyleyen Şahinöz, “Ev dışı tüketimin gerçekleştiği otel, kafe, pastane, yemekhane, fabrika, okul, hastane, restoran gibi mekânlarda yüksek standart ve kalite kontrol ihtiyaçlarını karşılayacak koşulların sağlanması gelişmiş bir toplumun temelini oluşturur” dedi.

    Ev dışı tüketimde Sirha İstanbul’un Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliği yapan bir vitrin konumunda olduğunu kaydeden Şahinöz, bu prestijli organizasyona destek vermek ve katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Kalite ve standartların gerçek anlamıyla oluşturulması için kayıt dışının ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan Şahinöz, Türkiye’de ev dışı tüketim kanalı olarak tarif edilen, her türlü gıda ve ihtiyaç maddelerinin tedarikini ve dağıtımını yapan firmalar arasında dayanışma sağlanması gerektiğinin altını çizdi.

    Resim

    HORECA profesyonellerinin seçkin fuarı

    Sirha İstanbul’un HORECA profesyonellerine yönelik, uluslararası düzeyde seçkin ve kapsamlı bir organizasyon olduğunu belirten GL events Exhibitions Türkiye Genel Müdürü Gülperi Erkanlı, her yıl daha da gelişen organizasyonun sektörel yenilikleri ve teknolojileri katılımcı firmalarla buluşturduğunu, bu başarıda ETÜDER gibi destek sağlayan kurumların büyük payı olduğunu söyledi.

    ETÜDER’in kurulduğu günden bu yana ev dışı tüketim tedarik alanında güvenin ve çağdaş standartlarının yaygınlaştırılması, doğru atık yönetimi ve çevreye duyarlı tedarik zincirinin oluşturulması konularında ciddi çalışmalar yaptığını ifade eden Erkanlı, ETÜDER’in de desteğini alan Sirha İstanbul’un sektöre çok daha büyük katkılar yapacağını kaydetti.

     

    Sirha İstanbul – GL events‘in fuarı olan Sirha İstanbul, restoran, otel ve yiyecek içecek sektörlerini bir araya getiren ve işletmelerin ihtiyaçlarının tamamına cevap veren Türkiye‘nin en prestijli uluslararası HORECA fuarı olma özelliğini taşımaktadır. Sektöre yönelik düzenlenen fuarlar arasında gıda, gıda dışı ürün ve hizmetlerin bir arada sunulduğu tek platform olan Sirha İstanbul, sektörün karar vericilerini tedarikçilerle buluşturan üst düzey bir etkinlik olarak büyük ilgi görmektedir. Sirha İstanbul, uluslararası düzeyde etkinlikler olan Şeflerin Olimpiyatı Bocuse d‘Or, Mutfakta Yaratıcılık Festivali Omnivore ve Dünya Pastacılık Kupası Coupe du Monde de la Pâtisserie İstanbul ayağına da ev sahipliği yapmakta, gastronomi trendlerini öne çıkarak tematik aktiviteler düzenlemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.