DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev yapımı makarnanın adresi La Mia Luce

    Ev yapımı makarnanın adresi La Mia Luce
    27.09.2017
    A+
    A-

    Lezzet tutkunlarının Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çeken La Mia Luce, geleneksel yöntemlerle pişirilen ev yapımı makarnalarını, zengin sunumlarıyla taçlandırıyor. Yüksek oranda lif içeren makarnalar, İtalya’dan getirilen orijinal ürünlerle elde ediliyor.

    Yeşil ile ahşabın hakim olduğu, ferah ve özenle döşenmiş bir mekan olan La Mia Luce, deniz mahsulleri, kırmızı ve beyaz et ürünleri ile hamur işleri yemeklerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerine gerçek İtalyan lezzetlerini sunuyor. İtalyan mutfağının karakteristik lezzetlerinden biri olan ve yumurtanın besleyici özelliğini içinde barındıran ev yapımı makarnalar, içerdiği kompleks karbonhidratlar ile vücuda enerji verirken, damakta hoş bir tat bırakıyor. Ancak İtalyan mutfağının yanı sıra Türk mutfağında da herkesin severek tükettiği ev yapımı makarnayı yemek için İtalya’ya gitmeye gerek yok. Lezzet tutkunlarının Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çeken La Mia Luce’de hazırlanan ev yapımı makarnalar şık sunumuyla misafirlere ikram ediliyor.

    Ev Yapımı Makarna Hazırlamak Hassasiyet İstiyor

    İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal, “Tamamen geleneksel yöntemlerle ürettiğimiz ev yapımı makarnalar, İtalyan mutfağında olduğu kadar bizim kültürümüzde de severek tüketiliyor. Makarna hazırlama süreci oldukça titiz davranılması gereken bir süreç. Tüm malzemeler karıştırılıp, hamur yapılıyor ve birkaç saat dinlendirdikten sonra, tekrar yoğurarak, küçük bezeler haline getiriliyor. Uygun kalınlıkta açıp çeşidine göre geleneksel yöntemlerle kesimi yapılıyor” ifadelerini kullandı.

    Makarnanın Arkasında Lezzetli Bir Sos Olmazsa Olmaz

    Her damak tadına uygun makarna seçeneklerinin olduğunu belirten Ardal“İtalyan mutfağında makarna, başlı başına bir kültürdür. Her bölgenin kendine has makarnaları ve kullanılan özel sosları var. La Mia Luce’de İtalya’nın geleneksel makarna tariflerini, bölgelerinden getirdiğimiz orijinal ürünlerle özünü ve karakteristiğini bozmadan hazırlıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.