DOLAR 32,4468
EURO 34,7437
ALTIN 2437,117
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev yaşamına Chakra Life Style imzası

    Ev yaşamına Chakra Life Style imzası
    11.12.2017
    A+
    A-

     

    Chakra, 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’na, yaşam alanlarını güzelleştirmek üzere özenle hazırlanan yepyeni bir konsept ile giriş yapıyor. Markanın yeni konsepti Chakra Life Style, banyo ve yatak odasından sonra evin diğer bölümlerine de yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Daha büyük metrekarelerde deneyim mağazası konseptiyle tasarlanan yeni Chakra Life Style, 3 farklı koleksiyonu ve yeni ürün kategorileriyle tüketicisinin hayallerini donatıyor.

    Ev içi yaşamın vazgeçilmez markası Chakrakreatif direktörlüğünü üstlenen Aslıhan Aydoğdu ile sezona yepyeni bir başlangıç yapıyor. Dokunmanın ve duyguların kılavuzluğuyla yola çıkılan Chakra Life Style konseptiyle marka, tüm yaşam alanlarına eşlik etmeyi amaçlıyor.

    Chakra’dan yeni kategoriler, yeni koleksiyonlar

    Havlu, bornoz ve ev tekstilinde bambunun saflığını evlere taşıyan Chakra, Life Style konseptinde tasarım ekibinin özenle seçtiği sofra ürünleri, dekoratif aksesuar ve özel tasarım mobilyalar olmak üzere yeni kategorilerden oluşan bir dünya sunuyor. Daha büyük mağazalarda daha fazla ürün kategorisine yer verilen Chakra Life Style konsepti aynı zamanda, her zevke hitap eden Sofistike, Simple Life ve Artizan olmak üzere 3 farklı koleksiyonu içeriyor.

    Herkesin Chakra’sı kendisine özel olacak

    Hayatın içinden, modadan ve trendlerden ilham alan koleksiyonları ile yaratıcılığı ön planda tutan Chakra, tüketicisine mağazalarında sunacağı kişiye özel deneyim alanlarıyla fark yaratıyor. Dekoratif objelerin kişiselleştirilebildiği monogram ve Giftbölümünde, seçilen ürünlere özel isim, yazı veya motifle nakış işlemesi imkanı sunuluyor. Ürünlerin kişiye özel hale getirilebildiği Chakra deneyim alanları sayesinde, artık herkesin Chakra’sı kendisine özel olabiliyor.

    Chakra ürünleriyle TOG’a destek

    Chakra markası, yeni döneminde yeni bir işbirliğine imza atıyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Chakra, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlıyor. “Hayatı olumladığınız, sürdürülebilir mutluluğu aradığınız yerde duruyoruz” sloganıyla yeni döneminde tüketicisine daha yakından dokunmayı hedefleyen marka, seçili ürünlerden elde edilecek gelirin yüzde 10’unu TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı)’na bağışlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.