DOLAR 32,3358
EURO 35,1661
ALTIN 2241,878
BIST 8747,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evde kalınan süre boyunca World of Warships oyuncularına destek

    Evde kalınan süre boyunca World of Warships oyuncularına destek
    31.03.2020
    A+
    A-

    Wargaming, dünya çapında yaşanan koronavirüs salgınından dolayı eve kapanmak zorunda kalan oyuncularına destek olmak için spor ve yemek programı paylaşıyor. Eve kapanan insanların ruh sağlıklarını korumaları için birçok aktivite yapmaları öneriliyor. World of Warships oyuncuları için paylaşılan programlar ise oyunculara birçok konuda yardımcı olacak!

    Wargaming tarafından hazırlanan programlar hem oyuncuların sağlıklarını korumak için yapabileceği bir spor programı hem de yemek programı içeriyor. World of Warships temasına uygun programlar oyuncular için daha çekici bir boyut kazanıyor. Spor egzersizlerinin paylaşımını sağlarken oyunculara hareketlerin bazılarının ev ortamında rahatlıkla denenebileceği ve tüm egzersiz hareketlerinin gerçek deniz donanmasının programından alındığı açıklandı.

    Evde yapabileceğiniz donanma onaylı egzersizler başlığıyla oyuncularla buluşan egzersizler arasında kol, bacak, karın dahil tüm vücut egzersizleri bulunuyor. Tüm spor egzersizlerinin gerçek donanma programından alınması oyuncular için farklı bir deneyim olacak. World of Warships dünyasının efsaneleri gerçek dünyada da donanmanın ruhuna sahip olabilecek. Bu zor günlerde oyuncularına spor yapmak için, spor salonlarına gitmelerine gerek olmadığını ve evde de gerekli sporu yapabileceklerini duyuran Warships, aynı zamanda gerçek donanma yemek tariflerini de oyuncularla paylaştı.

    Wargaming, oyuncularla donanma yemek tariflerini paylaşıyor

    Oyuncuların evde sağlıklı kalabilmeleri için spor programı paylaşan Wargaming, aynı zamanda donanma ruhunu evlere taşıyabilmek için gerçek donanma öğünlerinin tariflerini paylaştı. Eski zamanlardan, günümüze uzanan bu yemek tarifleri ile oyuncular gerçek dünyada donanmaların nasıl beslendiklerini öğrenme şansı bulacak.

    Üç yemek tarifi paylaşan Wargaming, yemeklerin zorluk dereceleri, malzemeleri ve yapılış tarifine kadar tüm detayları oyuncularıyla paylaştı. Yemeklerin ikisi Amerikan Deniz Donanması’ndan alınırken diğeri Japonya’nın bir yemek tarifi kitabından alındı. Yemeklerin tariflerinde birçok malzeme yer alırken, yapımlarının da kolay olması oyuncuların farklı tatlar deneyerek bir donanmanın parçası olmasını sağlayacak.

    Japonya’nın yemek kitabı tarifinden alınan IJN Savaş Gemisi Köri Tarifi, 19. yüzyılda Japon donanmalarında kullanılan geleneksel tarifler arasında yerini almış. Böylece Japon donanmasından gelen köri, 19. yüzyıla dayanan köklü bir gelenek haline gelmiş. Aynı zamanda oyuncularla paylaşılan bu köklü yemek tarifi eski devriye gemisi Hachijo’dan geliyor. Yemek her cuma günü donanma ile paylaşılıyordu. Warships’in bu paylaşımları sayesinde World of Warships oyuncuları evlerinde gerçek bir donanma ruhu yaşayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.