DOLAR 32,4458
EURO 34,7795
ALTIN 2441,111
BIST 9925,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizi ve eşyalarınızı Aksigorta’ya emanet edin

    Evinizi ve eşyalarınızı Aksigorta’ya emanet edin
    26.09.2019
    A+
    A-

    “Ev ve Eşya Sigortası” ile hem ev sahipleri hem de kiracılar ev ve eşyalarını ayda 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla risklere karşı koruma altına alıyor.

    Yeni Nesil Sigortacılık anlayışı ile ürün ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta, ‘Ev ve Eşya Sigortası’ ile hem ev sahipleri hem de kiracıların ev ve eşyalarını güvence altına alıyor. Ev ve Eşya Sigortası, deprem, fırtına, dolu ve benzeri doğa olaylarının yanı sıra hırsızlık, komşu dairelerden kaynaklı dahili su zararları, evdeki televizyon, klima gibi eşyaların arızalarına dair evde oluşabilecek zararlara karşı kapsamlı güvence sunuyor.

    Yıl boyu kullanılabilecek ücretsiz ek hizmetler

    Aksigorta Ev ve Eşya Sigortası, ücretsiz ek hizmetleri ile hem ev sahiplerinin hem de kiracıların yıl boyu hasarı olsun olmasın yanında oluyor. Yılda bir defaya mahsus kombi ya da klima bakımı yaptırılabilir; koltuk, halı gibi eşyalarındaki çizikler onarılabilir. Bunun yanında çilingir, su, elektrik tesisatı hizmetleri ve sigortaya konu olaylarda 7/24 çağırabileceğiniz acil ambulansa kadar pek çok alanda Aksigorta koruma sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.