DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evora Denizli’nin yüzde 45.36’sı tamamlandı

    Evora Denizli’nin yüzde 45.36’sı tamamlandı
    25.03.2019
    A+
    A-

    Süper Kazanç kampanyası yapan Teknik Yapı, 2018 fiyatlarıyla, ara ödeme istemeden, herkese yüzde 30 indirim yaparak, 120 ay için 0.98 vade oranı ile uygun fırsat sunuyor..

    Evora Denizli projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor. Toplam büyüklüğü 115,291 bin metrekare olan arsa üzerine yükselecek Evora Denizli projesinde yaklaşık 1.500 lüks konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer alacak. Projede günümüz modern şehir yaşamı ve insanının ihtiyaç duyacağı hemen hemen tüm özellikler yer alacak. İnsanı esas alan mimari kurgu ekseninde oluşturulan proje, içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireleri barındıracak. Büyük ve geniş balkon konseptiyle açık ve ferah yaşam alanlarına açılan dairelerin büyüklükleri brüt 84,37 m² ile 201,06 m² arasında olacak.

    DOĞAYLA İÇ İÇE
    Doğayla İç İçe Mimari Tasarım ve Çevre Dostu Fonksiyonlar Konut, eğitim, ticaret ve rekreasyon fonksiyonlarını bünyesinde barındıracak olan Evora Denizli, yaşayanların tüm sosyal ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak imkanları da sunacak. Yoğun yeşil doku kullanımı, dinginlik ve huzur hissini insanın iliklerine kadar hissettirecek şekilde tasarlanan yapay organik gölet şeklinde kullanılan su öğesi ile doğal yaşam, projenin ana omurgasını oluşturdu.

    KALİTE VE YAŞAM ALANLARINDAN TAVİZ VERİLMEDİ
    Evora Denizli’nin sunacağı insana ve çevreye duyarlı fonksiyonlar, sürdürülebilir bir mimari temel kriter olarak belirlendi. Barınma, güvenlik, mahremiyet gibi insan için en temel gereksinimler karşılanırken de fonksiyonel, konforlu ve kaliteli yaşam alanlarından ödün verilmedi. Proje genelinde yoğun, geniş ve ferah açık yaşam alanları elde etmek amacıyla, düşey ve yatay kütleler birbirini tamamlayacak şekilde bir arada kullanıldı. Binaların proje alanına dağılımında görsel bir ahenk gözetilirken, farklı özelliklerin aynı mimari dil eşliğinde birbirini tamamlamasına dikkat edildi. Geri dönüşüme önem veren bir mimari yaklaşımın benimsendiği ve enerji kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılacağı Evora Denizli projesindeki binalar, aydınlatmada güneş enerjisinden faydalanan, yağmur suyunu biriktiren, pis suyu geri dönüştüren, çöplerini ayrıştıran sistemlerle donatıldı. İhtiyaç duyulan otoparklar büyük bölümü toprak altında inşa edilen kapalı otopark ile giderilerek yüzeyde daha fazla yeşil alan yaratıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.