DOLAR 32,5373
EURO 34,9489
ALTIN 2457,302
BIST 9882,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Extreme Networks, Gartner listesinde liderliğe yükseldi

    Extreme Networks, Gartner listesinde liderliğe yükseldi
    07.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de Y3K tarafından temsil edilen Extreme Networks, Gartner’ın sektörel liderleri belirlediği Magic Quadrant listesinde rakiplerini geride bırakarak “Lider” seviyesine yükseldi.

    Kurulduğu 2005 yılından bu yana alanlarında dünyanın önde gelen üreticilerinin Türkiye temsilciliğini yapan Y3K’nın ürün ve çözümlerini sunduğu Extreme Networks, sektörün en önemli oyuncularının belirlendiği raporda ilk sıralara yükseldi.

    Önde gelen danışmanlık şirketlerinden Gartner tarafından her yıl belirli alanlardaki uzman firmaları belirlemek için oluşturulan Magic Quadrant listesinde yükselişini sürdüren Extreme Networks, güncel listede pek çok güçlü rakibini geride bırakmayı başardı.

    Kablolu ve Kablosuz Ağ Erişimi Altyapısı kategorisinde “Lider” seviyesine yükselen Extreme Networks’ün bu çıkışı Gartner analistleri tarafından ayrı bir başlık altında yorumlandı. Kurumsal pazardaki üreticilerin değerlendirildiği araştırma, şirketleri öncelikli olarak süreç yönetimi ve gelecek vizyonları gibi konularda ele alıyor.

    Zengin ürün portföyü Extreme Networks’ü liderliğe taşıdı

    Extreme Networks’ün güçlü yönlerini “geniş ürün portföyü ve müşteri veri tabanı” olarak nitelendiren Gartner, şirketi müşteri memnuniyeti yüksek ve kullanıcıların uzun vadede tercih edeceği bir marka olarak tanımlıyor. Pek çok işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabilen yetenekte olarak ifade edilen Extreme Networks, Gartner’ın müşteri referans anketlerinde son derece iyi bir izlenime sahip olduğuna dikkat çekiyor.

    Büyüme sürecinde yapılan satın almaları da değerlendiren Gartner, bu kapsamda Brocade ile Avaya network biriminin şirket bünyesine katılmasının Extreme Networks’e güç kazandırdığının altını çiziyor.

    “Extreme Networks’ün Türkiye’deki etkinliği Y3K ile daha da artacak”

    Extreme Networks’ün Türkiye’deki öne çıkan distribütörlerinden biri olduklarını ifade eden Y3K Ürün Yönetimi Direktörü Dr. Serdar İnce, bugüne kadar hem kritik işleve sahip kamu kurumları hem de özel sektör için çok sayıda projede Extreme Networks’ü kullandıklarını belirtiyor. Türkiye’deki müşteri memnuniyeti oranının da son derece yüksek olduğunu kaydeden İnce, Y3K’nın müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunan yaklaşımını kullanarak Extreme Networks’ün bilinirliğini ve kullanım alanlarını genişlettiklerini sözlerine ekliyor. Brocade, Avaya ve Zebra satın alım ve iş ortaklıklarının Extreme Networks’ü sınıfının en güçlü oyuncularından biri konumuna yükselttiğini kaydeden İnce, Extreme Networks’ü neredeyse kurulduğu günden bu yana bilen ve uygulayan yetkin çalışanlara sahip olmalarının kendilerini öne çıkardığına vurgu yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.