DOLAR 32,5549
EURO 34,9657
ALTIN 2458,651
BIST 9886,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ezber bozan kule vinçler ‘IGO M 14 ve Hup 32-27’

    Ezber bozan kule vinçler ‘IGO M 14 ve Hup 32-27’
    13.06.2017
    A+
    A-

    POTAIN tarafından “yeni nesil kule vinçler” olarak adlandırılan ve kendi kendini kurabilme özelliğine sahip IGO M 14 ve Hup 32 – 27, Türkiye’de gerek inşaat firmaları gerekse iş makineleri kiralama sektörü tarafından büyük ilgi görüyor. TeknoVinç tarafından Türk müteahhitlerine tanıtılan IGO ve Hup serisi ezber bozan yeni nesil kule vinçler, Kuzey Marmara Otoyolu ve Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Viyadük inşaatları başta olmak üzere bir çok farklı projede tercih edilmeye başladı.

    TeknoVinç tarafından Türk müteahhitlerinin beğenisine sunulan ve şantiye sahasına vardıktan sonra, son derece kısa bir sürede, harici destek gerektirmeden tek tuşla kendi kendini kurabilen Potain IGO M 14 modelinin yanı sıra Hup serisi kule vinçler de,çok farklı inşaat projelerinde yerini almaya başladı. Özellikle Hup 32 – 27’nin Komatek fuarında sergilenmesi esnasında gördüğü olağanüstü ilgi satışlara da yansıdı.

     

    Potain IGO ve Hup serisi yeni nesil kule vinçler, sahip olduğu özellikler sayesinde montaj, demontaj ve nakliye gibi operasyonel masrafları en aza indiriyor.

    Şantiye sahasında rahatlıkla hareket edebilir şekilde kompakt olarak tasarlanan ve kaldırma kapasitesi 1800 ila 4000 kg. arasında değişen IGO ve Hup serisi kule vinçler, 20 farklı kullanım şekli ile de inşaat aşamasında büyük kolaylık sağlıyor. Enerjinin olmadığı şantiyelerde kendi bünyesinde yer alan jeneratörden ürettiği elektrik ile kendi kurulumunu yapabilen IGO M 14 modeli, aynı zamanda voltaj ve güç adaptasyon özelliğine de sahip. Operatör tarafından kişiselleştirilebilen kumanda kontrol profilinde aynı zamanda “Yüksek Hassasiyet”, “Dinamik” ve “Standart” kullanım seçenekleri de bulunuyor.

    Özellikle telehandler tarzı makinalar ve kamyona monteli katlanabilir vinçlere güçlü bir alternatif olarak sunulan POTAIN IGO M 14 ve Hup 32-27 serisi, farklı inşaatların yanı sıra ortalama 6 – 8 katlı bir binanın yapım sürecini de tamamlayabilecek özelliklerin tamamına sahip.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.