DOLAR 32,548
EURO 34,9578
ALTIN 2449,756
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi ’den feminen ve özgür kokular

    Farmasi ’den feminen ve özgür kokular
    28.02.2018
    A+
    A-

    Dünya Kadınlar Günü’nde her kadın, kendini özel hissettirecek ve şımartacak ürünleri kullanmak ister. Farmasi, özel notaların eşsiz birleşimiyle hazırladığı feminen ve özgür kokuları kadınların beğenisine sunuyor.

    Farmasi, kadınları özel hissettiren notaların birleşiminden oluşan parfümlerini kendine önem veren kadınlarla buluşturuyor. Tüm kadınlara hitap edecek parfümler, farklı notaların ahenkli buluşmasından oluşuyor. Bu özel kokular Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların feminen ve özgür ruhunu ortaya çıkarıyor.

    Saflığın ve Ferahlığın Simgesi: Bonjour
    Her yeni güne arınmış ve taze bir hisle başlamak isteyen kadınların simgesi olacak bir parfüm, Bonjour… “Saf ve Temiz Bir Kokuyla Güne Merhaba” mottosuyla Bonjour Parfüm; üst notalarında sulu Siyah Frenk Üzümü ve Ananas aroması, kalp notasında Müge, Ylang Ylang, Beyaz Frezya ve Menekşe ile herkesi kendi hayran bırakıyor. Dip notasında ise Beyaz Misk ve Sandal Ağacı bulunan Bonjour, ferah ve taze bir koku sunuyor.

    Kokun İmzadır Diyen Kadınların Parfümü: Signature
    Her kadın, teniyle uyumlu ve imzası olacak bir parfüm bulmak ister. Farmasi, Signature ile kadınları imza kokusuna kavuşturuyor. Farmasi Signature Parfüm; üst notalarında Bergamot, Şeftali ve Nilüferin eşsiz kompozisyondan gelen taze bahar kokusu ve kalp notasında Yasemin, Kırmızı Gül ve Sedir Ağacı ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Farmasi Signature, dip notalarında barındırdığı Paçuli, Misk ve lezzetli Karamel ile hayata imzasını atmak isteyen kadınlara özel bir deneyim sunuyor.

    Capris: Tenindeki İksir
    Farmasi Capris, kadınların kendi tenleriyle bütünleşip, iksir olacak o özel kokuyu sunuyor. Adeta hipnoz etkisi yaratan Capris Parfüm, Bergamot yapraklarının eşsiz aroması ve çiçeksi tonların derin uyumu ile ruhunuzu güzelleştirirken, Gardenya ve dip notalardaki tatlı Vanilya ile birleşen eşsiz yorumu çevrenizdeki herkesi etkisi altına alacak. Kadının gücünü ortaya koyan bu koku aynı zamanda saf, etkileyici ve derinlerden gelen bir tutkuyu anlatıyor.

    Scandal: Çekiciliğini Açığa Çıkar
    Farmasi dişiliğin simgesi olan Scandal ile kadınların kendilerini çekici hissedecekleri özel bir deneyim sunuyor. Üst notalarda yer alan Yasemin, Orkide, Kayısı ve Siyah Frenk Üzümünün feminen kompozisyonu, kalp notasında yerini Portakal Çiçeği, Heliotrop ve tatlı Bala bırakıyor. Dip notalarında Endonezya Paçulisi, Aselbent ve Vanilya’nın bulunduğu bu efsanevi koku, tüm cazibenizi ortaya çıkaracak…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.