DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi Dr.C.Tuna Alaska Soğutucu Masaj Jeli ile ferah hissedin

    Farmasi Dr.C.Tuna Alaska Soğutucu Masaj Jeli ile ferah hissedin
    13.08.2018
    A+
    A-

    Yaz aylarında oluşan yorgunluk hissinize serinletici bir çözüm sunan Farmasi Dr.C.Tuna Alaska Soğutucu Masaj Jeli, güçlendirilmiş özel içeriğiyle hızla emiliyor ve anında ferah bir his bırakıyor.

     Yoğun tempolu bir günün ardından vücudun yorgunluğuna anında etki edecek bir çözüm arayışı başlıyor. Yaz aylarında daha çok hissedilen bu yorgunluk hissine karşı her an kullanabileceğiniz Farmasi Dr.C.Tuna Alaska Soğutucu Masaj Jeli konforlu bir bakım sunuyor. Okaliptus yağı ile cildin nem dengesini koruyor ve cilde canlılık kazandırıyor. Ekstra soğutucu özelliği ile kan dolaşımının düzenlenmesine yardımcı olan Alaska Soğutucu Masaj Jeli yorgunluk hissinden kurtarıyor.

    Spor çantanızın vazgeçilmezi olacak

    Kaslar, spor sırasında fiziksel baskıya uğruyor ve bu baskı sonucu bir tepki olarak ağrımaya başlıyor. Ağrı hissinizi gidermeye yardımcı olan bu masaj jelini spor çantanızdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Farmasi Dr.C. Tuna Alaska Soğutucu Masaj Jeli, direkt olarak cilde uygulanıyor. Nazikçe yapılan masaj hareketleri ile kasları rahatlatmaya yardımcı oluyor ve ekstra soğutucu özelliği ile ferah bir his bırakıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.