DOLAR 32,5669
EURO 34,9581
ALTIN 2445,892
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi NutriCoffee ile lezzetli ve serin bir yaz

    Farmasi NutriCoffee ile lezzetli ve serin bir yaz
    31.08.2018
    A+
    A-

    Kahve tutkunları için mevsim fark etmiyor. Yağmurlu günlerde kitap eşliğinde yudumlanan kahve, sıcak havalarda ise en soğuk hali ile serinletiyor. Farmasi’nin kahve tutkunlarına özel geliştirdiği NutriCoffee Hindiba Kahve de yaz kış demeden keyfinize keyif katacak.

     Dünya üzerinde en çok tüketilen içeceklerin başında kahve geliyor. Güne kahvesiz başlayamayanlar, içmeden kafasını toplayamayanlar için adeta bir kültür haline gelen kahve, çeşitleriyle de her kesime hitap ediyor. Farmasi NutriCoffee Hindiba Kahve tüm kış boyunca lezzetiyle size eşlik ederken bu sıcak yaz günlerinde de damağınızda muhteşem bir tat bırakıyor.

    Kahvede Hindiba aroması

    Farmasi kahve keyfini doğanın cömert bitkilerinden Hindiba ile taçlandırıyor. Hindiba metobolizma için önemli bir probiyotik kaynağı olan inülin içeriyor. Farmasi bu mucizevi bitkiyi kahve lezzeti ile birleştiriyor ve kahve sevenlerin beğenisine sunuyor. Hindiba kökünden elde edilerek üretilen Farmasi NutriCoffee Hindiba Kahve içimi kolay ve metobolizma dostu olmasıyla dikkat çekiyor.

    Kahve ile dondurmanın mükemmel uyumu

    Yaz aylarının sıcak günlerinde kahve tadından vazgeçemeyen ama aynı anda serinlemek isteyenler için Farmasi, NutriCoffee Hindiba Kahve ile evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz lezzetli bir tarif veriyor. Dilediğiniz dondurma çeşidi ile hazırlayabileceğiniz bu tarif kahve keyfinize bambaşka bir boyut kazandırıyor.

    Dordurmalı NutriCoffee

    Malzemeler:

    1 veya 2 tatlı kaşığı NutriCoffee

    1 su bardağı soğuk süt

    1 tatlı kaşığı kakao

    1 top çikolatalı dondurma

    1 top vanilyalı dondurma

    Hazırlanışı:

    1 veya 2 tatlı kaşığı NutriCoffee’i miksere koyun. Üzerine soğuk sütü ilave edin. Kakao, çikolatalı ve vanilyalı dondurmaları da ekleyin. Tüm malzemeleri mikserde 30 saniye karıştırın. Servis etmeden önce buz da ekleyebilirsiniz.

    Afiyet olsun

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.