DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi Stay Fresh Deodorant ile bu yaz özgürce hareket edin

    Farmasi Stay Fresh Deodorant ile bu yaz özgürce hareket edin
    09.07.2018
    A+
    A-

    Farmasi’nin yenilenen Stay Fresh Deodorant Serisi erkeklere ve kadınlara özel serisiyle 24 saat etkili ve ferahlık hissi sağlıyor.

    Havaların ısınmasıyla birlikte ortak bir sorun haline gelen terleme problemi yüzünden çoğu insan gününü tedirgin bir şekilde geçiriyor. Çalışma ortamlarında, toplu taşımalarda ve sosyal alanlarda hareket özgürlüğünü kısıtlayan bu problem Farmasi Stay Fresh Deodorant Serisi ile çözüme kavuşuyor. Farmasi Stay Fresh Deodorant Serisi sabah aldığınız duşun verdiği tazelik hissini tüm gün hissettiriyor ve etkin bir koruma sağlıyor.

    Yenilenen içeriği ile ferahlık hep sizinle
    Farmasi Stay Fresh Deodorant Serisi kadın ve erkeklere özel olarak geliştirdiği seçenekleri ile hoş olmayan kokulara karşı çözüm sunuyor. Alüminyum, paraben ve boya içermeyen Stay Fresh Deodorant kıyafetlerinizde iz bırakmıyor ve özgürce hareket etmenizi sağlıyor. Günün her saati ihtiyaç duyduğunuzda kullanabileceğiniz seri, kadınlar için Comfort, Powder, Cotton seçeneklerinden oluşuyor. Erkekler için ise Sport ve Aqua ile bu yazı ferah bir hisle geçirmenize yardımcı oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.